Bende bu olayı çok yaşadım, yaşadıklarıma bakarak söylüyorum kesinlikle bu bilimle açıklanacak birşey degil, yani bir hastalik fln degil, cinlerle alakalı Allahu alem. Yaşadığımı anlatayım, bi keresinde haliyle yatıyordum, birden bel-göbek tarafından üzerime bir agırlik binmeye başladi, ellerimi kollarimi ayaklarimi istesemde haraket ettiremiyorum, zorluyordum ama bir milim zor ilerliyordu, uzerimdeki agirlik iyice artmaya basladi, gozlerim acikti, üzerimdeki şeyin ne olduguna bakmaya çalışıyordum, (burdan boyle rahat yazıyorum, bunu bilen bilir, kelimlerle tarif edilemez desem yeridir, ) çok korkuyordum, yardım için bagirmaya çalışıyordum ama sesim çıkmıyordu, sonra gözlerimi nihayet çevirip üzerime baktığımda, vallahi gördügüm rüya degilse, üzerimdeki şey hareket ediyordu, kendisini göremiyordum ana ayaklarının oluşturdugu çukurları görebiliyordum ve hareket ediyordu, şu durumda hiçbir şey yapamıyordum, ne hareket edebilyor, nede yardim çagırabiliyordum, imdadıma sadece Allah(cc) yetişebilir, sonra Allah(cc) dua ettim, şeytandan Allah'a(cc) sıgındım kısa bir süre sonra bu durumda kurtuldum Elhamdülillah. Ben eskiden bunu çok yaşardım sonra islamı iyice öğrendikten sonra hiç yaşamaz oldum Elhamdülillah.