A
Seçenekler
A: Konu kilit
B: Haddini aşan hakaret eden ve aşırı tekfirciler bann
A: Konu kilit
B: Haddini aşan hakaret eden ve aşırı tekfirciler bann
Kusura bakma Ebu Yusuf kardeşim ben riyakarlık yapmıyorum,yani yapmadığım veya yaptığım amelleri yazmıyorum ve öz kardeşimden çok sevdiğim insanların amelleri ile övünmüyorum,çığırtkanlık yapmıyorum.Ben ve benim kardeşlerim mukafatı insanlardan değilde Alemlerin rabbinden bekliyoruz.Son mesajlarında yazdığın sansürlü küfürler ile ahlakını ve bulunduğun ruh halini çok iyi ortaya koyuyorsun.Selametle.Laklakai Sen göbegini nerede büyütüyorsun merak ettim doğrusu dunyada herkes kafir birbirleri ile savaşanlarda kafir eee sizin bi cebhenizde yok nerede büyütüon göbegini sen.?
Kusura bakma Ebu Yusuf kardeşim ben riyakarlık yapmıyorum,yani yapmadığım veya yaptığım amelleri yazmıyorum ve öz kardeşimden çok sevdiğim insanların amelleri ile övünmüyorum,çığırtkanlık yapmıyorum.Ben ve benim kardeşlerim mukafatı insanlardan değilde Alemlerin rabbinden bekliyoruz.Son mesajlarında yazdığın sansürlü küfürler ile ahlakını ve bulunduğun ruh halini çok iyi ortaya koyuyorsun.Selametle.
Daşdemir.. Biz türkiyedeki tefircilerden bahsediyoruz yurt dışındaki tekfirciler ne yapıyor ne ediyor bilmiyoruz. Ayrıca sana şunu hatırlatırım ki. Ben yurt dışında tekfirci diye isimlendirilen adamları gördüm vallahi sizin gibi değiller aynı bizim gibiler. Adamlar saddece tavırsal olarak sert. Ebu Bekir El Bagdadanin risalesi var "akidem" Diye Abdullah azzamın akidesi ile aynı akidede. Düşün yani sen olayı daşdemir.) Ebu bekir el bagdadi tekfirci diye bilinir demi... Irak islam devletinin emiri. Bak onun akidesi bile nasıl..
Sadece adamlar Tavır olarak sert adamlar. Yani Kafir demiyorlar öyle sağa sola ve herkese.
İnşaAllah Allah'ın hükmü galip gelir, ben onu söylemiyorum ki, HAMAS isimli şahıs beni tekfir etti, banlanması gerek miyor mu?