İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hazal hocamın dediği gibi heryeri geze geze bu bölüme sıra gelmiş ::
adım vahap
meteoroloji mezunuyum ve mesleğimle alakalı olmayan iş yerlerinde çalışmayı çok seven birisiyim ::
ankaraya 14 yaşında evden bi ayrıldım, ayrılış o ayrılış
5-6 aya bi kere gidip gelirim
sonra nette dolaşırken ilahi indirelim biraz dedim ve yönlendirici olarak islam-tr geldi ve biraz ziyaretçi olarak katıldıktan sonra üye oldum "zarip" diye
geçenlerde islam abinin karıştırması ile zarip adlı nickim banlanmış ::
sonra izah edildi yanlışlıkla olduğu ama canı sağolsun islam abini
z@rip diye aldım
Türkçeye biraz aykırı ama olsun ::
Selametle..
merhaba arkidişler bende gezinirken gördüm bu bölümü :hahahaa :hahahaa :hahahaa
yaşım 23 olmasına rağmen hala üniversiteye hazırlanmakla uğraşıyorum :crycry :crycry
inşallah olurda kazanırsam anaokulu öğretmeni olucam
sağolsun afra_nur arkadaşımın bayağı bir zorlaması sonucu foruma üye oldum.Ogün bugündür birdaha kurtulamadım ynok ynok ynok fotoraf çekmeyi çok seviyorum
dolayısıyla gezmeğide çok seviyorum(bu sebeple ders çalışmam biraz azaldı :crycry :crycry :hahahaa)
forumdaki tüm arkadaşlardan Allah razı olsun herkesin katkılarıyla bir çok yeni bilgiye sayesinde ulaşıyoruz
Rabbim hepinizden razı olsun...