İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YOK YOK YANLIŞ ANLAMAM ŞAKA OLDUGU BELLİYDİ BENDE SANA BİR ŞAKA YAPAYIM DEDİM BACIM SENDE CİDDİYE ALDIN SEN HAKKINI HELAL ET AMACIM KİMSEYİ KIRMAK UZMEK DEGİL BEN OYLESİNE SOYLEDİM
Selamun aleykum ...üye olalı baya oldu (fazlada değil ama ) foruma girp paylaşımlarda bulunmak ve paylaşılanları paylaşmak bugüne nasipmiş ... gördüğüm kadarı ile çok cici insanlarsınız
kendimi tanıtıcak olursamda kısaca özet geciyim ... KoNyalıyım Hafızlık Okuyorum ve Okuluda Acıktan Bitiriyorum Küçük kardeşlerinizden biride bnm :öptüm:///
İİİ GUZEL SEN ŞİMDİ SAYFALARIN ARASINDA DOLAŞ CEVREYİ BİR TANI SANA ETRAFI TANITACAK REHBER VERMEK İSTERDİM AMA HEPSİ DOLU DAHA COK KİŞİYLE TANIŞIRSIN MERAK ETME
Selamun aleykum ...üye olalı baya oldu (fazlada değil ama ) foruma girp paylaşımlarda bulunmak ve paylaşılanları paylaşmak bugüne nasipmiş ... gördüğüm kadarı ile çok cici insanlarsınız
kendimi tanıtıcak olursamda kısaca özet geciyim ... KoNyalıyım Hafızlık Okuyorum ve Okuluda Acıktan Bitiriyorum Küçük kardeşlerinizden biride bnm :öptüm:///
allah ikisinide tamamlamak nasip etsin inş süpürgesiz kardeşim :öptüm:/// sende mi küçüksün her yerde bi ortak çıkıyo kardeşim karşıma ya :öptüm:/// :öptüm:/// isteyene ben rehberlik yaparım :dillll :dillll