kendinizi tanıtın ve tanışalım kardeşlerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
noldu hocam bişey demedim yaw hakkınızı helal edin yanlış anlaşılmaya sebep verdim

T Çevrimdışı

turab40

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
YOK YOK YANLIŞ ANLAMAM ŞAKA OLDUGU BELLİYDİ BENDE SANA BİR ŞAKA YAPAYIM DEDİM BACIM SENDE CİDDİYE ALDIN SEN HAKKINI HELAL ET AMACIM KİMSEYİ KIRMAK UZMEK DEGİL BEN OYLESİNE SOYLEDİM

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hiç bir kardeşimi kırmak istemediğim için bazen böle alıngan olabiliyorum kusura bakmayın artıkın ::

S Çevrimdışı

supurgesiz_cadi

Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun aleykum ...üye olalı baya oldu (fazlada değil ama ) foruma girp paylaşımlarda bulunmak ve paylaşılanları paylaşmak bugüne nasipmiş ... gördüğüm kadarı ile çok cici insanlarsınız :)

kendimi tanıtıcak olursamda kısaca özet geciyim ... KoNyalıyım Hafızlık Okuyorum ve Okuluda Acıktan Bitiriyorum Küçük kardeşlerinizden biride bnm :öptüm:///

T Çevrimdışı

turab40

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
HOŞGELMİŞSİN CADI
ARAMIZDAN BULUNMAANDAN HEPİMİZ MUTLUYUZ HERALDE :D
SAKA BİR YANA HOŞGELDİN

T Çevrimdışı

turab40

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
İİİ GUZEL SEN ŞİMDİ SAYFALARIN ARASINDA DOLAŞ CEVREYİ BİR TANI SANA ETRAFI TANITACAK REHBER VERMEK İSTERDİM AMA HEPSİ DOLU DAHA COK KİŞİYLE TANIŞIRSIN MERAK ETME :D

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
supurgesiz_cadi ' Alıntı:
Selamun aleykum ...üye olalı baya oldu (fazlada değil ama ) foruma girp paylaşımlarda bulunmak ve paylaşılanları paylaşmak bugüne nasipmiş ... gördüğüm kadarı ile çok cici insanlarsınız :)

kendimi tanıtıcak olursamda kısaca özet geciyim ... KoNyalıyım Hafızlık Okuyorum ve Okuluda Acıktan Bitiriyorum Küçük kardeşlerinizden biride bnm :öptüm:///
allah ikisinide tamamlamak nasip etsin inş süpürgesiz kardeşim :öptüm:/// sende mi küçüksün her yerde bi ortak çıkıyo kardeşim karşıma ya :öptüm:/// :öptüm:/// isteyene ben rehberlik yaparım :dillll :dillll

T Çevrimdışı

turab40

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
BAK HEMEN BİRİLERİNİ TANIMIŞSIN KARDEŞİM .

İİİ BAK SANA YARDIM EDENDE VAR ARTIKKK BU SİTE BOYLE BİR YER İŞTE KOL SIKIŞMAYINCA HIZIR YETİŞMEZ MİŞ. HESABI BİRŞEY

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ooo hocam kurtulmak yok ben küçük bi çitlenbiğim ölebişey bilmem malumunuz sizde modluk var zavallı bir üye ne bilebilir ki :örgü

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
supurgesiz_cadi ' Alıntı:

Aleyküm selam süpürgesiz_...... hoş geldin aramıza

T Çevrimdışı

turab40

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
GEZDİNMİ DOLAŞTINMI İYİCE CADI KARDEŞİM KAYBOLMA SAKIN SUMEYYE KARDEŞİN GEZDİRMİŞTİR SENİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Ana Sayfa Alt