İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru Kral zaten şerefsiz, ama Alimler doğruyu söyliymezler. Yoksa kele uçar. Bende Suudi Arabistan'da bir alım olsaydım susardim. Ebû Zerka keşke bu Kralı korumasaydi...
Doğru Kral zaten şerefsiz, ama Alimler doğruyu söyliymezler. Yoksa kele uçar. Bende Suudi Arabistan'da bir alım olsaydım susardim. Ebû Zerka keşke bu Kralı korumasaydi...
Suud Kralı, kaç âlimin kellesini uçurmuş ta korkuyorlar?
Kral, kendisini onaylamayan alimi yanına yaklaştırıyor mu?
Bundan önceki akrabası kral'da, Irak ve Afganistan'ın bombalanıb işgal edilmesi için Sultan ve Hurc havaalanlarını ABD askerlerine / uçak açmıştı (fetva almıştı)
Şerefsiz dediğin Kral'a uygun fetvalar verebilmek nasıl bir iştir?
Suud Kralı, kaç âlimin kellesini uçurmuş? Kral, kendisini onaylamayan alimi yanına yaklaştırıyor mu?
Bundan önceki akrabası kral'da, Irak ve Afganistan'ın bombalanıb işgal edilmesi için Sultan ve Hurc havaalanlarını ABD askerlerine / uçak açmıştı (fetva almıştı)
Şerefsiz dediğin Kral'a uygun fetvalar verebilmek nasıl bir iştir?
Şu an kararsız kaldım.Bunların hepsi kafirlikte birbirleriyle yarışıyor.Ama bu şialar kadar kimse zarar veremedi.O yüzden işaretledim humeyni kafirinden itibaren.