Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hz Adem ve Hz İsa.. İkisinin de babası yoktur ve kişi kavmine babası vasıtasıyla bağlanır! Bunun için Hz İsa peygamber olarak gönderildiği kavme “ey kavmim” demez, “ey Beni İsrail” der.. Hz Adem’in de evlatları vardır, onun için “Beni Adem’e” seslenilir..
1- Hz. Yunus Aleyhisselâm
2- Hz. Süleyman Aleyhisselâm
3- Hz. İbrahim Aleyhisselâm
4- Hz. Musa Aleyhisselâm
5- Hz. Muhammed Sallallahu aleyhi vessellem
6- Hz. Nuh Aleyhisselâm
7- Hz. Hud Aleyhisselâm ile Hz. Salih Aleyhisselâm arasında kaldım.
8- Hz. Davud Aleyhisselâm (emin değilim ama ilk çağrıştıran bu oldu).
9- Hz. İsâ Aleyhisselâm
10- Hz. Lut Aleyhisselâm
11- Hz. Yakup Aleyhisselâm'da olabilir, Hz. Yusuf Aleyhisselâm da:/
1- Hz. Yunus Aleyhisselâm
2- Hz. Süleyman Aleyhisselâm
3- Hz. İbrahim Aleyhisselâm
4- Hz. Musa Aleyhisselâm
5- Hz. Muhammed Sallallahu aleyhi vessellem
6- Hz. Nuh Aleyhisselâm
7- Hz. Hud Aleyhisselâm ile Hz. Salih Aleyhisselâm arasında kaldım.
8- Hz. Davud Aleyhisselâm (emin değilim ama ilk çağrıştıran bu oldu).
9- Hz. İsâ Aleyhisselâm
10- Hz. Lut Aleyhisselâm
11- Hz. Yakup Aleyhisselâm'da olabilir, Hz. Yusuf Aleyhisselâm da:/
Bu 5. emojiler astronomiyi mi ifade ediyor? Eğer öyleyse cevap İdris Aleyhisselâm. Bunu okumuştum ama sıhhatini bilmiyorum. Yani emin değilim. Onun dışında 5. ve 8. emojiler hakkında aklımda canlanan pek bir şey yok.
Bu 5. emojiler astronomiyi mi ifade ediyor? Eğer öyleyse cevap İdris Aleyhisselâm. Bunu okumuştum ama sıhhatini bilmiyorum. Yani emin değilim. Onun dışında 5. ve 8. emojiler hakkında aklımda canlanan pek bir şey yok.
Şimdi oturdu, 11 yıldız... Saymadım hiç Bu arada saymış olsam bile normal yıldız olmadığı için şüphede kalır, yine Hz. İdris Aleyhisselâm'ı yazardım. Neyse güzeldi. İyi anılarımı hatırlattı.
Şimdi oturdu, 11 yıldız... Saymadım hiç Bu arada saymış olsam bile normal yıldız olmadığı için şüphede kalır, yine Hz. İdris Aleyhisselâm'ı yazardım. Neyse güzeldi. İyi anılarımı hatırlattı.