Bu konu hakkında deliller getirebilirim inşallah. Ama uzadıkça uzar. Ankara'da isen yüzyüze konuşursak daha güzel olabilir. Ama sitede okuduğum bir yerde belli âlimlere göre de 40 yıl boyunca islâm kanunları ile hükmedilmeyen bölgenin de artık dâr-ül küfür hâlini aldığına dâir bir şey görmüştüm.Kardeşim benim sen ne saçmalıyorsun dar ol küfür demek hiçbir zaman şeriat ile yönetilmeyen ülkelerdir.
Türkiye'nin sureten darıl küfür olması ise yani sureten oldu mu başında sonradan sureten darıl küfüre dönüşmesidir bu önceden şeriat olup sonradan küfre dönüşmesidir bu tamamen senin görüşündür ve safsata diyorsun alimlerin görüşüne Saçmalıyorsun bence sensin lütfen halini düzelt ve sitede sureten darul küfür diye arat oku ondan sonra konuş safsat'a deyip durma alimlerin görüşlerine ilim ehlinin görüşlerine
Cehâleti mâzeret olarak görüyorum. Hârici değilim inşallah. Tefridden de ifraddan da uzak durulmalı.CEHALETİ MAZARET OLARAK GÖRMÜYORSUN DEĞİL Mİ?
ÇOK KESKİN KONUŞUYORSUN KARDEŞ yıllarca ilim alan ilim ehli alimler sonradan küfür Kanunları ile yönetilen ama öncesinde şeriat olan ülkeler sureten darul küfür der sen hayır bu safsattadır diyorsun kardeş Sen iyi değilsin
Türkiye'ye islâm demek bana göre tefrid, hiç bilgisi olmayıp tevhidi söyleyip îtikad da cehâletden mütevellid hatâsı olana da kâfir demek bana göre ifraddır.
Tâğuta muhakeme olmak müslümanlara yasaklanmıştır. Bu ülkeyi bir tâğut yönetmektedir. İslâm kanunları yürürlülükten kaldırılmıştır.
İslâm kanunları yürürlükten kaldırılıp bu kânunlar için cihad edilmez olunmuştur (cihad varsa da ben bilmiyorum.). Ve bu Türkiye topraklarının artık Dâr-ül Küfür olduğunun göstergesidir.
Bundan mütevellid İslâm ile hükmedilen topraklara hicret etmek gereklidir.