M
Merhabalar, bir sorum var. Eşcinsel bireylerin bazıları (şu anki eylem yapan çoğunluğun tamamının gerçekten eşcinsel olduğuna inanmıyorum çünkü) çocukluklarından beri hemcinsine ilgi duyduklarını söylüyorlar ve bu kafamı karıştırıyor. Arkadaşımla tartıştık bu konuyu ve benim saçmaladığımı ve normal olduğunu söyledi. Yani eğer toplumda cidden hemcinsine ilgiyle doğan, bunu tercih etmeyen çok az bir kısım varsa, bunların hikmeti nedir? Bu kişiler ilgi duymadıkları cinsle ilişki kurup evlenmek zorunda mıdır? Ve bazıları şehvetle değil, sadece kalben aşık olduklarını söylüyorlar. Kafam aşırı karışıyor bu konuda. “İnsanların doğasında olan bir şeyi reddeden dini de reddet, yaratıcıyı da!” tarzında vesveseleri çok alıyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum kafamdaki bu soru gitmeden bir şey yapmak istemiyorum. Bilimsel araştırmalar da buna genlerde sebep olan küçük etkenler olduğunu söylemiş ama zorlayıcı değil. Fakat bu duyguyu yoğun yaşayıp Allah'tan yardım isteyen insanlar var bu da kafamı karıştırıyor. Lütfen yardım edin.