Y
öncelikle iyi aksamlar, selam aleyküm
Bu gece ne kadar kisi bu mesajimi okur bilemiyorum ama sizden çok ama çok dua istiyorum.
Biz 5 kisilik bir aileyiz 1 erkek ve 2 kiz olmak üzere 3 kardesiz, babam erken yasta degisik bir hastaliga yakalandi
annemde zavalli onunla ilgilendi bu yüzden 15 yasindan beri evde her isi ben yaparim,gerek kagit gerekse fransizca isimizi halletmek, önceden dedigim gibi çok utangaçim kendimi çok zor ifade ederim. 18 senedir fransadayim türkiyeye en son 2002'de gittik ömrümde hiç mahalle ezani duymadim
. her yil sivasa gidecez dedik gidemedik bu 12 sene böyle devam etti ama Allah yüzümüze güldü ve nihayet allah izin verirse yarin uçakla sivasa gidecez. burda bir köylümüz var o bize yardim edecek ama fransanin polisini bilmem bilirmisiniz,müslüman oldummu seytan gibi saldirirlar ve ben çok korkuyorum. hem babamin hastaligi hem nasil gelecegiz düsüncesiyle kafayi yiyecem
bana eger dua ederseniz bu zavalli kardesinizi......

ne diyecegimi bilmiyorum
Yemin ederim biz çok mazlum bir aileyiz kimseye zararimiz olmaz ve olmadida siz kardeslerimden dua, sadece dua istiyorum
Allah hepinizden razi olsun, dua etsenizde etmesenizde
Bu gece ne kadar kisi bu mesajimi okur bilemiyorum ama sizden çok ama çok dua istiyorum.
Biz 5 kisilik bir aileyiz 1 erkek ve 2 kiz olmak üzere 3 kardesiz, babam erken yasta degisik bir hastaliga yakalandi
bana eger dua ederseniz bu zavalli kardesinizi......
Allah hepinizden razi olsun, dua etsenizde etmesenizde