Esselamun aleykum ve rahmetullah kardeslerim, mesajimi Allah rizasi için okuyun...
bu konuyu 11 kasim 2014 tarihinde, yani kayit olduktan 4 gün sonra açmistim
islam tr'ye kisa sürede duydugum sevgi ve güvence ile bu konuyu açip bu kardesinize dua etmenizdi..
ozaman dedigim seyi simdide diyorum, Rabbim dua edenlerdende etmeyenlerdende razi olsun
kiminin sempatisini kazanirken kimilerinde nefretini kazandim, zamanla beni seveceklerini umutla bekliycem, çünki gerçek bir mümin kardesine kin ve nefret beslemez, besliyemez, bir mümin kardesine bu kadar kötü davranamaz, davranmamali, kendimi zor ifade ettigimi biliyom, buna ragmen kimisi bana elini uzatti, kimisi sirtini döndü, bana iyilik edenlerin menfaati çikari neydi, Allah rizasini için bu dertli kardeslerine yardim ettiler ve yalniz birakmadilar, sevaba girdiler, ya kötü davrananlar, Rabbim onlari bagislasin, çok üzüldügüm zamanlar oldu ama din kardeslerimede kötülük diliyemem, onlarin bir derdi olsa üzülür ve yardimci olmaya çalisirim, onlarin yaptigi hatayi ben neden yapayimki..
ve o gün dedigim seyi tekrarliyorum: bugün bu mesajimi kimler görecek bilemiyorum ama Allah rizasi için okuyup salih ve temiz kalplerinizle dua etmeniz...
yemin ederim suan dualariniza çok ihtiyacim var, yoksa basimiza çok kötü seyler gelecek...
resmen tuzaga düsürüldük, konu özel oldugu için ne oldugunu söyleyemem ama bizi göndermediler ve dedilerki size 3 hafta ile 3 ay arasi bir kagit gelecek onu doldurup bize göndereceksiniz.. bizde o gün bu gün deyip bekledik ama hiç birsey gelmedi. 2 hafta önce aramaya çalistik cevap vermediler, bugünde bir arkadasa arattirdim ve duyduklarim karsisinda soktaydim, bizim onlara kagit göndermemiz lazimmis, bizde daha onlardan kagit bekliyok, bunu bize açikça söylemediler, suan 2 hafta süremiz var eger islemleri yapamazsak basimiza çok kötü seyler gelecek yani lafin kisasi "ocagimiz batacak" yani kalan kismi batacak
bizden istedikleri bazi kagitlari atmistik ve haftalarca dert yaniyorduk, Rabbim yardim etti ve aradigimiz kagitlarin bir kismini bulduk, suan gene aglamamak için kendimi zor tutuyom, Rabbim :'(
hasta babam, hasta annem 2 küçük kardes ve ailesine yardimda bulunmaya çalisan zavalli ve aciz genç olan ben sizlerden dua etmenizi rica ediyorum , 2 hafta müddet var bu zaman içinde dertli ve hüzünlü oldugumu forumda hissettirmeyecem, gene eski ahmet olacam ama sizlerden dua bekliyom.
durum çok ciddi