Şu anda saat 00.27 Yine bugun sıkıntılı bir gün ve bayram yani başkalarına bayram ... Yaklasık 1 senedir içimde süregelen bu manevi yada baska bosluklar canıma tak etti .. Ben çok değişik karektersiz iki yüzlü Yani gerçekten boyle bir insanım yaşım 17 ve gerçekten çok boş yaşıyorum sosyal olarak ölüyüm .. Dinle alakam 0 ama içimde islam sevgisi derinlerde yüklü.Ve ben ona ulasamıyorum çünki bu yasta bir çok sorumluluklar bana yüklü ve para hırsı .. beni gerçekten çok değiştirdi. Ben okadar karektersiz bir insana dönüştüm ki yakınım daki en sevdiğim insanları kaybettim .. kimse kalmadı biir ben ve bir yudum şarap .Yanıma yaklasan konusan yen bir insan bile o bendeki negetif enerjiyi alıp ben le hemen irtibarı kesiyor . ya ben neden boyle oldum gerçekten çok büyük bossluktayım bilirsiziniz hani bir çizgi vardır ben o çizgileri çoktan aştım.. artık yavaş yavaş ümitlerim biterken yaşama hevesimde bu yaşta sona ermeye baslıyor.. Belki bunları okurken gülüyorsunuz bunu yazan malmısır nedir diye .. ama gerçek ten yani duygularımı anlatmaya kelimeler bulamıyorum çok kötüyüm herzaman çok kötüyüm daha kötü olacam sonu ölüm olacak card curd yani size gore insan lardan bıktım insanlardan bıkınca bende bir insan olduğum için kendimdende bıktım ben bu manevi bosluk tan nasıl kurtulacam off kelimler yine bitti.. Sadece içimi dokmek istedim ..