bir müslümanımsı ancak böyle bir tutum sergiler.
muharrem ince ile erdoğan arasında bir fark vardır. tıpkı ebu leheb ile ebu talib arasında bir fark olduğu gibi. erdoğan'ın kafir olup olmadığı ayrı bir meseledir ancak kafir ise bile bir muharrem ince kadar kafir değildir.
erdoğan bir münafık ise elbette diğer kafirlerden daha tehlikelidir ancak kendisinin münafık olmadığını sadece zalim ve/ya fasık olduğunu düşünüyorum.
particiliği şeytan işi görenlerin suudi arabistan'dan, veziristan'dan, somali'den yazmalarını bekliyorum ancak bakıyorum da bunlardan bazıları batı ülkelerinden yazıyorlar. madem şeriat istiyorsunuz o halde tağut dediğiniz ülkelerde ne işiniz var? yoksa sizi orada zorla mı tutuyorlar ya da sizi şeriatçı denilen ülkelere almıyorlar mı?
madem particilik yanlış o halde hani nerde bu cihatçılar? böyle bir durumda cihat yapmaları farzı ayn değil miydi? yoksa bunların cihattan anladıkları buralarda chat yapmak mıdır?
yüzde 100 akp olsa ne olacak diyenlerin birşeyden haberleri yok sanırım. yüzde 100 akp olsa, akp'nin diğer partilerin eline bakmasına gerek kalmaz ve müslümanların lehine olan birçok şeyi yapabilirler. bugüne kadar yerleşik düzenin vesayeti tam olarak kaldırılamasa da olabildiğince yıpratıldı. inşaallah daha da yıpratılır ve çökertilir. eh kuran da 23 senede indi ve mekke de ilk vahiyden 15-20 sene sonra fethedildi. bir hadise göre de allah katında en sevimli iş, az ama sürekli yapılan işmiş. ancak bazıları geceden sabaha şeriat ilan edilmesini bekliyorlar. daha çok beklerler
allah bizleri müslümanımsıların şerrinden korusun. böylelerini doğru yola iletsin.