Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruMüziksiz ve Avret Gözükmeyen Diziler Önerir misiniz?
Hanbelî mezhebinin hükümlerine göre avret gözükmeyen ve müzik olmayan bilhassa arapça diziler yahut filmler önerir misiniz? Ya da avret yahut müzik varsa bunların sansürlendiği sürümleri olan alternatifleri önerir misiniz?
Hanbelî mezhebinin hükümlerine göre avret gözükmeyen ve müzik olmayan bilhassa arapça diziler yahut filmler önerir misiniz? Ya da avret yahut müzik varsa bunların sansürlendiği sürümleri olan alternatifleri önerir misiniz?
Avret gözükmeyen ve müziksiz bildiğim Ahmed b. Hanbel(rh)filmi var ama bazı sahne geçişlerinde müzik vardı galiba Allahu alem.
Ömer(ra)ve Çağrı gibi filmlerde müziksiz halleri var diye biliyorum ama bazı sahnelerde müşrikleri göstermek için başı açık kadınlar var diye biliyorum.
Yönlendirdiğiniz sayfaya baktım. Rastgele videolarda gezinirken 47. Gönderi olan "Şeyhu'l İslam İbn Teymiyye" videosuna baktığımda videonun girişinde müzik olduğunu fark ettim. @Abdulmuizz Fida müzikle ilgili hükümler olmasına rağmen niçin müzik içeren bir video koydunuz bu gönderinize?
Müziksiz film dizi bulmak zordur ama bide dizilerde filmlerde kadının haram yerleri bile gösterirler olmayan tabiki vardir ama bulmak zordur belgesellerde olmayabilir ama oda işte belgesellere göre değişir kimisi müzik ekleyebilir özellikle YouTube'dan eğer bahsedersen müziksiz orada bulmak daha zor oluyor ama haram yerleri sen atlayabilirsin ama kadının haram yerlerini nasil atlayacaksin o zor mesela kadının yüzü ayakları görünür daha çok yüzü görünür