Ben zaten içimde yaşıyorum bunu. Borderline'a sahibim ve 256 farklı kombinasyonu var, ben de bunlardan dışarıya vurmayan tipine sahibim. Araştırırsanız bu hastalığın insanı mental acı olarak en çok etkileyen ve ömründen 20 yıl kısaltan bir hastalık olduğunu görebilirsiniz. Ben insanlara saldırmak yerine hastalanıyorum, ani kilo veriyorum, en son da rahmimde tümör çıktı (zararsız). Yani kendimden başka kimseye zararım yok. Empati duygum çok yüksek bu yüzden insanları kendimden çok düşünüyorum. Zaten depresif bozukluğa da sahibim bu hayatımı etkiliyor ve ailemin yanımda olmaması beni daha çok üzüyor.
Evlenmeyi hayırlı değilse istemiyorum zaten ama yalnız başına yaşayan bir kızın başına nelerin gelebileceğini biliyorsunuzdur.
Katib, senin yaşamiş olduklarini biz ne bilir ne de hissedebiliriz.
Annenin de mental rahatsizliklari oldugunu soyledin, yaninda olmama durumu gayet tabi değil mi? Annen rahatsiz, tedaviyi kabul etmiyor diyorsun, mesele senin yaninda olmamasi değil kendi yaninda bile değil kadin.
Bunun seninle alakasi yok,sana kastı yok, seni incitmek icinde de deĝil, bunu bilincli olarak yapmiyor kadin, kendi sorunlarini cozememiş ki?
evet cozmeliydi şu olmaliydi bu olmaliydi vs belki ama yok.
Bunun bilincinde olup imkan dahilinde ne yapabilirim diye bakman gerekiyor, cozumsel yaklaş, ama sen cozumlerede annen gibi bakiyor olabilir misin? Reddediyorsun cunku. Tara mesajlarini bi mesela.
Musluman olduktan sonra
babamin ayri evde yasaman gerek demesi uzerine,
kendi hayatimi sifirdan kurdum.
Calistim, cabaladim kimseden de bir sey istemedim
Kaza gecirene kadar da yalniz yasadim.
Basima da bir sey gelmedi.
Kazadan sonra babamda evlat kaybi korkusu hasil oldugu icin simdi bana zerre karismiyor inancsal noktada ama yanindan da ayirmiyor.
Allahtan ne istedigin nasil dua ettigin cok onemli. Mazaretleri birakmak lazim.
Kolay olmadigini kendi yasantim dahilinde biliyorum.
Lakin dunya imtihan dunyasi biri gelir biri gecer olene kadar bu boyle.
Mazaretler uretip o bana bunu dedi şu şöyle yapti diyerek ya kendimize uzulup olucez ya da herseyi oldugu gibi kabul edip onumuze bakacaz. Seçim sana ait kardeşim.
Pilim bitti benim bu konuda.
Rabbim herkesin sıkıntılarıni gidersin.
Amin.