Şapkanın dayatılmasına karşıyım ve bu saçma kanunun bir an evvel kaldırılmasından yanayım ancak fesin ve sarığın zorunlu olması ve şapka takmanın küfür olduğu görüşlerine de katılmıyorum.O şapka yahudi/ mason sembolüdür. Arab alfabesinin ve dilinin faydaları ve latin alfabesinin ve Türk dilinin zararları nelerdir? Arab dilini yaratan Allah da, Türk dilini yaratan Zeus mu? Bütün diller Allah'ın birer ayeti değil midir? Ateizmi de ALLAH (swt) yarattı. ateist mi olayım ben şimdi? Hangisi daha üstündür? Arabca mı, İbranice mi, Aramice mi? Kuranı okuyanlar bunun nedenini bilirler Arabca o kadar kutsal idi de neden Musa, İsa ve diğer yalvaçlara Arabca değil de başka dillerden kitablar verildi? Kuranı okuyanlar bunun nedenini bilirler. Hâlâ Mustafa Kemal düşmanlığı putundan kurtulabilmiş değilsin. Onu sevmek zorunda mıyım??? İslama hizmetllerini yaz da sevelim.Kardeşim, bak tekrar soruyorum: Muhammed yalvaç ile 7.yy Mekke ortak koşanları Allah'a inanıyorlardı. Peki Muhammed yalvaç kalkıp da "Ben onların inandığı hiçbir şeye inanmam" deyip Allah'ı inkar mı etmiştir? Peki o halde sizler neden sırf düşmanlığınız yüzünden insanların doğru yönlerini övmüyorsunuz? Ben ne atatürkçüyüm, ne de kemalistim ancak bu, bir "Mustafa Kemal düşmanlığı putu" sahibi olmamı gerektirmez. Kuranı okuyanlar bunun nedenini bilirler..İslama göre doğru 1 tanedir. Yanlışlarına yanlış, doğrularına da doğrıu deriz. İslama göre doğru 1 tanedir. Hak kimden gelirse gelsin kabul ederiz, batıl da kimden gelirse gelsin reddederiz. Türkçe'ye olan merakımın da Mustafa Kemal ile hiçbir alakası yok. Sanki Türkçe'yi yaratan Mustafa Kemal, Kuranı okuyanlar bunun nedenini bilirler.sanki Mustafa Kemal'den önce Türkçe diye bir dil yoktu. Sizin Mustafa Kemal'i putlaştıran kemalistlerden pek bir farkınız yok gibi. Onlar olumlu bir Mustafa Kemal putu yapmışlar, siz ise kendinize olumsuz bir Mustafa Kemal putu yapmışsınız. Onlar "Mustafa Kemal'in her yaptığı doğrudur" diyor, siz ise "Mustafa Kemal'in her yaptığı yanlıştır" diyorsunuz. Onlara göre Mustafa Kemal'den önce Türkçe diye bir şey olmadığından, Mustafa Kemal bir atatürktür. Siz de Mustafa Kemal'in kullandığı Türkçe'ye düşman olduğunuza göre, Mustafa Kemal'i atatürkçe (türkçenin atası) olarak görüyor olmalısınız. Ne diyeyim? Ulu Tanrı, her iki tarafa da putlarını paramparça edebilmeyi nasib etsin.
Kelime oyunlarıyla ve felsefe ile karşıdakini cevap veremez hale getirme çabası kibirdendir. Hakka ulaşmak isteyen , doğruyu arayan birinin davranışı değildir.
Ayrıca şunu da bilmeliyiz.
İnsanların çoğu bilmezler
İnsanların çoğunun gözlerinde perde vardır.
ALLAH (swt) nin hidayet vermediğini kurtaracak kimse yoktur.
Çok değil Bir La kelimesinin manasını bilen biri bu soruların hepsine kolayca cevap verir.
Bir fatiha tefsiri birçok hidayete vesile olabilir.