Nazım Kıbrısi Yaşam Ve Ölüm Arasında Sıkıştı

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Müslüman bir lidere Hem hayatta iken hemde ölünce kafirler Sinirlenir ve öfkelenir Bu sinir ve öfkelerini Kutlayarak veya tehdit ederek yaparlar.

bu adam hem hayatında hemde ölümünde kafirleri Mutlu etti.

Şuanda da Ahiret yolculuğunda zebaniler onu mutlu ediyorlardır.

Sen Dünyada Hakkı Mutlu ettiysen kabirde seni Cennet bekçileri Mutlu eder.

Kafirleri Mutlu ettiysen Kabirde seni Cehennem Bekçileri mutlu eder.

Fazla söze gerek varmı acaba.?

Rabbim Muvahhid ve sehit olarak canımızı alsın. Amin

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
10172694_293958064101755_4964520806458115016_n.jpg

İsl4mist Çevrimdışı

İsl4mist

Üye
İslam-TR Üyesi
Bir videosuna denk gelmiştim eskiden şöyle diyordu işte gece çıkarmış ormana yürürmüş kimse de arkasından gelmemesini dermiş. Acaba böyle yalan uydurarak gidip birilerinden emir mi almaya gidiyordu milleti de arkamdan gelmeyin diye tembihliyordu. Kara dedeler denilen olayda da bölgede jandarmanın kaçakçılık yaparken fark edilmesin diye böyle bir hikaye çıkardığı öne sürülüyordu bilmiyorum son zamanlarda böyle şeyler çok gözüme çarpıyor. Cübbelinin katıldığı programda düğmelerinin özel ingiliz yapımı olması? Yanlış değilsem Allahu alem ayetullah h*meyni de devrime ingiltereden geliyordu ingilteren gelen uçakla irana inmişti.

İsl4mist Çevrimdışı

İsl4mist

Üye
İslam-TR Üyesi
CÜBBELİ AHMET ROYAL GUARDS DÜĞMELER
GECE TEK BAŞINA DOLAŞAN NAZIM KIBRİSİ
SAHTE PEYGAMBERLE LOS ANGELESTE BİR OTELDE 3 GÜN

Kardeşler son attığıma özellikle bakın Sahte peygamberle (İskender evrenesoğlu m*hr global diye bir cemaatleri var adam kendini peygamber ilan ediyor abdulaziz bayındır bile adamı reddediyor videosu var evrenosğlunun müritlerle abdülaziz bayındır tartışıyor yani o derece bi isim) nazım kıbrisi LOS ANGELES te 3 günlüğüne bir oteli kapatıyorlar görüşüyorlar maşallah(!) İslam'ın en güzel yaşandığı (!) bir ülkede görüşme yapıyolar hemde oteli kapatarak. Türkiyeden diğer hocaları da çağırıyorlar. Yine gördüm ya son videoyu aklım almıyor ya cidden

Son düzenleme: