Bizim gözümüz mü kör olduda göremedik yoksa cevremizdekiler mi iclerinde gizliyordu..
Sok üstüne sok yasamaktayim...
- Suan muhacirlere kim yardim edecek diyen mi ararsin..
- Escinseller ülkede cogalacak diyen mi ararsin..
- Basörtüsü yasaklanacak diyen mi....
- Solcular ülkeyi yönetecek diyen mi...
- Ekonomi cökecek, dolar yükselecek diyen mi...
diyen de diyen...
subhanAllah....
Bunlari diyenleri görünce hayretler icerisinde kaliyorum. Ben mi kördüm acaba bu akp sanirsin Talibanin ikiziymis haberim yokmus... Sanirsin talibani devirdiler ülke koministlere kalmis.
Hele su hoca müsveddeleri, oy veremeyen muvahhid kardeslerimize saldirmalari, akpnin düsüsünden Allahdan korkup küfre girmekten sakinanlara bunu mal etmeleri yok mu?
Yahu 13 sene akp oldu da ne oldu?
- Tevhid suurunda olan cemaat ve mahalle müslümanlarinin yüzde kaci eriyip islami görüntü adina tek namazi kalan kaldi?
- Basörtüsü yasagini astik dediler her yer kici basi acik ama kafasi deve hörgücü olanlarla dolmadi mi?
- Faizler, kumarhaneler, kerhaneler, kafir ülkelerin kafir askerleri daha cok bu dönemde artmadi mi?
- One munite deyip arkadan ülkeyi israillere bunlar peskes cekmedi mi?
- Zamaninda solcularin bile yapmaya cesaret edemedigi ülkeyi karis karis bunlar satmadi mi?
- Zinayi bunlar serbest kilmadi sanki...
Yazacak cok sey var ama hangi biri yazilsin...
Dünün ataputunu bunlar yaglayip cilalayip suan beyinlere gazi diye katmadi mi?
Neymis efendim...
Yol yapmis.. Sanki babasinin hayrina yapmislar...
Neymis efendim...
koca 13 senede islam adina övündükleri sadece basörtüsü sorununu cözmüsler.
Brehh breehh breeh...
Yahu yolla, basörtüsüyle islam oluyorsa, gidin avrupada bunun alasi var. Hans franzin yaptigi yollar türkiyekine göre kaymak gibi... Basörtüsü oralarda hic yasaklanmadi.
Yol, hizmet islam oluyorsa hansa fransa iman edin cünkü kistas buysa bunda onlar daha etkinler.
Ne tayyipmis yahu, gören Selahaddin Eyyubi devrildi sanar....
Bu hocalarin alayina sormak gerek madem Tayyip halife gibiydi birakalim tebligi Tayyibe biad edelim, o da ciksin küfür meclisinde yemin etsin bizde arkalarindan gidelim. Suan arkasindan gidilen adam ve arkasindan giden adamlarin bundan farki var sanki..
Asrin modern putperestligi - DEMOKRASIIIII
yazik....
Mekkenin Ebu cehili gelse günümüzün Haci hoca emmisi olur bunlarin yaninda...
Yazik ki ne yazik..
Futbol dinini biliyordum da akp dini daha fanatik durumlardaymisda gözüm körmüs bu güne kadar görememisim.
Rabbim herkese görebilmeyi nasip etsin...
vesselam
Sok üstüne sok yasamaktayim...
- Suan muhacirlere kim yardim edecek diyen mi ararsin..
- Escinseller ülkede cogalacak diyen mi ararsin..
- Basörtüsü yasaklanacak diyen mi....
- Solcular ülkeyi yönetecek diyen mi...
- Ekonomi cökecek, dolar yükselecek diyen mi...
diyen de diyen...
subhanAllah....
Bunlari diyenleri görünce hayretler icerisinde kaliyorum. Ben mi kördüm acaba bu akp sanirsin Talibanin ikiziymis haberim yokmus... Sanirsin talibani devirdiler ülke koministlere kalmis.
Hele su hoca müsveddeleri, oy veremeyen muvahhid kardeslerimize saldirmalari, akpnin düsüsünden Allahdan korkup küfre girmekten sakinanlara bunu mal etmeleri yok mu?
Yahu 13 sene akp oldu da ne oldu?
- Tevhid suurunda olan cemaat ve mahalle müslümanlarinin yüzde kaci eriyip islami görüntü adina tek namazi kalan kaldi?
- Basörtüsü yasagini astik dediler her yer kici basi acik ama kafasi deve hörgücü olanlarla dolmadi mi?
- Faizler, kumarhaneler, kerhaneler, kafir ülkelerin kafir askerleri daha cok bu dönemde artmadi mi?
- One munite deyip arkadan ülkeyi israillere bunlar peskes cekmedi mi?
- Zamaninda solcularin bile yapmaya cesaret edemedigi ülkeyi karis karis bunlar satmadi mi?
- Zinayi bunlar serbest kilmadi sanki...
Yazacak cok sey var ama hangi biri yazilsin...
Dünün ataputunu bunlar yaglayip cilalayip suan beyinlere gazi diye katmadi mi?
Neymis efendim...
Yol yapmis.. Sanki babasinin hayrina yapmislar...
Neymis efendim...
koca 13 senede islam adina övündükleri sadece basörtüsü sorununu cözmüsler.
Brehh breehh breeh...
Yahu yolla, basörtüsüyle islam oluyorsa, gidin avrupada bunun alasi var. Hans franzin yaptigi yollar türkiyekine göre kaymak gibi... Basörtüsü oralarda hic yasaklanmadi.
Yol, hizmet islam oluyorsa hansa fransa iman edin cünkü kistas buysa bunda onlar daha etkinler.
Ne tayyipmis yahu, gören Selahaddin Eyyubi devrildi sanar....
Bu hocalarin alayina sormak gerek madem Tayyip halife gibiydi birakalim tebligi Tayyibe biad edelim, o da ciksin küfür meclisinde yemin etsin bizde arkalarindan gidelim. Suan arkasindan gidilen adam ve arkasindan giden adamlarin bundan farki var sanki..
Asrin modern putperestligi - DEMOKRASIIIII
yazik....
Mekkenin Ebu cehili gelse günümüzün Haci hoca emmisi olur bunlarin yaninda...
Yazik ki ne yazik..
Futbol dinini biliyordum da akp dini daha fanatik durumlardaymisda gözüm körmüs bu güne kadar görememisim.
Rabbim herkese görebilmeyi nasip etsin...
vesselam