Ne Akp Imis Arkadas...

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Bizim gözümüz mü kör olduda göremedik yoksa cevremizdekiler mi iclerinde gizliyordu..

Sok üstüne sok yasamaktayim...

- Suan muhacirlere kim yardim edecek diyen mi ararsin..
- Escinseller ülkede cogalacak diyen mi ararsin..
- Basörtüsü yasaklanacak diyen mi....
- Solcular ülkeyi yönetecek diyen mi...
- Ekonomi cökecek, dolar yükselecek diyen mi...

diyen de diyen...

subhanAllah....

Bunlari diyenleri görünce hayretler icerisinde kaliyorum. Ben mi kördüm acaba bu akp sanirsin Talibanin ikiziymis haberim yokmus... Sanirsin talibani devirdiler ülke koministlere kalmis.

Hele su hoca müsveddeleri, oy veremeyen muvahhid kardeslerimize saldirmalari, akpnin düsüsünden Allahdan korkup küfre girmekten sakinanlara bunu mal etmeleri yok mu?

Yahu 13 sene akp oldu da ne oldu?

- Tevhid suurunda olan cemaat ve mahalle müslümanlarinin yüzde kaci eriyip islami görüntü adina tek namazi kalan kaldi?

- Basörtüsü yasagini astik dediler her yer kici basi acik ama kafasi deve hörgücü olanlarla dolmadi mi?

- Faizler, kumarhaneler, kerhaneler, kafir ülkelerin kafir askerleri daha cok bu dönemde artmadi mi?

- One munite deyip arkadan ülkeyi israillere bunlar peskes cekmedi mi?

- Zamaninda solcularin bile yapmaya cesaret edemedigi ülkeyi karis karis bunlar satmadi mi?

- Zinayi bunlar serbest kilmadi sanki...

Yazacak cok sey var ama hangi biri yazilsin...

Dünün ataputunu bunlar yaglayip cilalayip suan beyinlere gazi diye katmadi mi?

Neymis efendim...

Yol yapmis.. Sanki babasinin hayrina yapmislar...

Neymis efendim...

koca 13 senede islam adina övündükleri sadece basörtüsü sorununu cözmüsler.

Brehh breehh breeh...

Yahu yolla, basörtüsüyle islam oluyorsa, gidin avrupada bunun alasi var. Hans franzin yaptigi yollar türkiyekine göre kaymak gibi... Basörtüsü oralarda hic yasaklanmadi.

Yol, hizmet islam oluyorsa hansa fransa iman edin cünkü kistas buysa bunda onlar daha etkinler.

Ne tayyipmis yahu, gören Selahaddin Eyyubi devrildi sanar....

Bu hocalarin alayina sormak gerek madem Tayyip halife gibiydi birakalim tebligi Tayyibe biad edelim, o da ciksin küfür meclisinde yemin etsin bizde arkalarindan gidelim. Suan arkasindan gidilen adam ve arkasindan giden adamlarin bundan farki var sanki..

Asrin modern putperestligi - DEMOKRASIIIII

yazik....

Mekkenin Ebu cehili gelse günümüzün Haci hoca emmisi olur bunlarin yaninda...

Yazik ki ne yazik..

Futbol dinini biliyordum da akp dini daha fanatik durumlardaymisda gözüm körmüs bu güne kadar görememisim.

Rabbim herkese görebilmeyi nasip etsin...

vesselam

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Bizim gözümüz mü kör olduda göremedik yoksa cevremizdekiler mi iclerinde gizliyordu..

diyen de diyen...

subhanAllah....

Bunlari diyenleri görünce hayretler icerisinde kaliyorum. Ben mi kördüm acaba bu akp sanirsin Talibanin ikiziymis haberim yokmus... Sanirsin talibani devirdiler ülke koministlere kalmis.

Hele su hoca müsveddeleri, oy veremeyen muvahhid kardeslerimize saldirmalari, akpnin düsüsünden Allahdan korkup küfre girmekten sakinanlara bunu mal etmeleri yok mu?

- Tevhid suurunda olan cemaat ve mahalle müslümanlarinin yüzde kaci eriyip islami görüntü adina tek namazi kalan kaldi?

- Basörtüsü yasagini astik dediler her yer kici basi acik ama kafasi deve hörgücü olanlarla dolmadi mi?

- Faizler, kumarhaneler, kerhaneler, kafir ülkelerin kafir askerleri daha cok bu dönemde artmadi mi?

- Zamaninda solcularin bile yapmaya cesaret edemedigi ülkeyi karis karis bunlar satmadi mi?

Neymis efendim...

Neymis efendim...

Brehh breehh breeh...

Yahu yolla, basörtüsüyle islam oluyorsa, gidin avrupada bunun alasi var. Hans franzin yaptigi yollar türkiyekine göre kaymak gibi... Basörtüsü oralarda hic yasaklanmadi.

Yol, hizmet islam oluyorsa hansa fransa iman edin cünkü kistas buysa bunda onlar daha etkinler.

Bu hocalarin alayina sormak gerek madem Tayyip halife gibiydi birakalim tebligi Tayyibe biad edelim, o da ciksin küfür meclisinde yemin etsin bizde arkalarindan gidelim. Suan arkasindan gidilen adam ve arkasindan giden adamlarin bundan farki var sanki..

yazik....

Yazik ki ne yazik..

Futbol dinini biliyordum da akp dini daha fanatik durumlardaymisda gözüm körmüs bu güne kadar görememisim.

vesselam
Helal sana be abim kim tutar seni masaallah ayrica dua istiyorm senden insallah :)

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
ne yaptılar en iyi reklam yaptılar
krizi de uzattılar sıcak para ile şimdi kriz kapıda, koalisyon oldu bak kriz oldu tekrar bizi tek başımıza iktidar yapın diyecek.
bizim saf arkadaşlarımız da buna alkış tutacak.
dolar 1,50 den 2,65 e bunlar zamanında çıkmış bugün 2,70 olmuş ayağa kalktılar dolar fırladı görüyonuz mu ekonomi gidiyo diyen diyene.
Şimdi bürokrasıye koydukları adamlar her haltı engelleyecek, provake edecek, sonra da diyecekler ki bak gördünüz mü neler oldu.
çünkü dertleri islamiyet değil, sürekli anlattıkları gibi millet şu bu ülke falan değil kendi cepleri.
ben evvelki zamanda bişey yazmıştım bunlar için yine yazıyorum. bunlar oy almak için sadece dini, peygamberi, kuranı, devleti, milleti falan değil analarını bile satarlar.
Allah da müslümanlara akıl fikir versin ne diyim.

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

diyen de diyen...

subhanAllah....

Neymis efendim...

Neymis efendim...

Brehh breehh breeh...

yazik....

Yazik ki ne yazik..

vesselam

tayyibin şeriat getirmesine ramak kala nereden çıkardıkki oy vermeme işini
pkk'yıda imana getiriyordu, yazık çok yazık

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Bugunde bi samimi hudaparci aradasm bizlere beddua ediodu bu hudaparcilarda akil yikamaya calisiolar sanrm

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
"Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6)

"Bencileyin" 28 Şubat sonrası AKP bu idi . Ama bunu saçma hayallerle kişisel ihtiraslarla harcamak üzereler onun korkusundalar. Ayrıca sonsuza dek rahat olacaksınız diye bir hükümde yok . Çok özendikleri osmanlıda yıl /savaş yapsınlar bakalım 600 yıl 207 savaş yani 3 yılda bir savaş var . Rahat battımı diyorlar bi de ?!

M Çevrimdışı

muhtaç1

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bidre bu telefiler esi kapali diyorlar o zaman sizde esinizin carsafini pecesini acip ceket ustune renkli basortu takin bakalim kendi kariniza kapali diyecekmisiniz

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bidre bu telefiler esi kapali diyorlar o zaman sizde esinizin carsafini pecesini acip ceket ustune renkli basortu takin bakalim kendi kariniza kapali diyecekmisiniz

he ya kiliseye mum dikip geberen pkk lılar için ağlayan başörtülü firstlady. Allah bilir bunu diyenlerin %90ı eşleri pkk lılar için ağlasa ertesi günü kadına şiddet diye gazetelere manşet olurlar ....

K Çevrimdışı

kuzeybati

Üye
İslam-TR Üyesi
Öyle bir millet olduk ki; akp'ye oy vermeyi vacip, oy vermeyenlerin kafir ilan edildiği, başbakanın haşa Peygamber (s.a.v.)'in gönderdiği gibi saçmalıkları her yerde işitir olduk.
Herkes başörtü diyor haklılar ama birde şu var bugün sokakta bunların tarzında giyinenlere bakarsanız sanki bilgisayardaki dosyaları zip'lediğimiz gibi elbiselerinin sıkıştırıldığınızı görüyoruz.
Kimse kendine kandırmasın ülkeye tayyipin şeriat filan getireceği yok, bu belamları Allah (c.c) ıslah etsin adamı halife ilan ettiler resmen.
İnşAllah millet .zip formatından .7zip'e geçmeden özüne döner.

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
"okcular tepesinden inenler kim ??? " edebiyatları suan zirvede . akp ye oy vermezsen münafık olursun..bak ne güzel biz kaç yıldır ümmetinin başını cekiyorduk,islamı yaşayıp yasatiyorduk..ama ne oldu ,siz ya oy vermediniz ya da oyları başkasına verdiniz mhp ye filan... okcular tepesinden indiniz siz yaaa (!) :)

insanlar biraz susmayi beceremiyorlar..baktılar bir edebiyat hoşlarına gitti hemen yapış..hem okcular tepesinden inen sahabe münafık mı idi ? böyle bir hüküm var mi ben de bilmiyorum kardeşler ??