Ne güzel hikayeler bunlar
ben ne yaptımcı olsam rey peşinde koşardım
Allah
ﷲ korusun Amin .
Çok şükür ...
Oy vere isteye
65 SENEDİR BİR HALT GETİREBİLDİĞİNİZ YOK anca kesenizi doldurursunuz yine sizin deyiminizle harun gibi gelip karun gibi gidersiniz.
Oturmuş bana natonun askerlerini liberal kapitalizmin muridlerini demokratları yutturmaya çalışıyorsun tövbe tövbe ...
Kalkta güneye bak biraz icraat nasıl olur gör hem suriyeye hem ıraka
sizin 65 senedir oy vere isteye yaptım palavrası ile yapamadığınız 3-4 yılda oldu . Siz ne yaptınız duble yol mu ?
Siz camiilerde Allahuekberi menderes sayesinde mi yoksa ABD, CHP ye demokrat ol dedi diyemi duyabiliyorsunuz iyi düşünün ,, herşeyiniz o kadar sahteki .
Eğer fail menderes derseniz menderesin de faili ABD olur zira onu getiren sistemin mimarıdır , said okur zırvası bile bunun farkındayen ABD islama hizmet ediyor diye yorumlamıştı durumu , o kızıl kafir lafınızda o dönemden kalma zaten , ama kafirin yeşili de var in god we trust diye dolaşanından ,, ve ikisi de tek millet .bir şeyi anlatacaksanız tam anlat ın.Çünkü seçimler ve demokraside ABD rızası ile oldu .Tıpkı bunlara yol açan 1923 ve 1908 in masonların rızası doğrultusunda olması gibi .
65 senedir oy vere isteye ABD ne kadarına müsade ederse o kadarına razısınız .
Hele bir de oy dilenip sana mı hesap verecekler demeniz yok mu ? Hem dileneceksiniz hem de hesap vermeyeceksiniz ha ,, vay vay vay . Birilerine koyun sürüsü deyince de kızarıp bozarıyorlar .
Sizin veya sizin gibilerin ya da size temel olanların ciğeri ittihat terakkinin yanında yaşasın istipdatı yıktık denildiği gün belli oldu .Açıp ta bakmaya gerek yok ki. Zaten en başında ortaya dökülmüşlüğü var necasetin gerisi üstüne örtülen yumak , kafanızı o pislikten çıkardığınız gün görürsünüz inşaallah neyin içine düştüğünüzü . Sen sana 1908 de çizien yolu harfi harfine takip etmekten başkasını yapmamaktasın lider bellediğin menderes özal tayyip gibileri de aynı şekilde
ve 65 senedir oy vere isteye hala islamla yöneteceksiniz .
Hani oy vermeye istemeye bayılıyorsunuz ya
sizin 65 yılınıza ve yaptık dediklerinize karşılık güneyin 4 yılı aha bende verdim reyimi
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz .
Pas geçmeyelim N. Yıldız şiileer müslüman demiş ona da yazıver azcık .