İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi fransizlarin korkak olduklari belliydi, bu olaydan sonra iyice ispat ettiler
3 kisi için adamlar nerdeyse orduyu sehre indireceklerdi sonrada korktuk demiyorlarda tedbir ve güvenlik için diyorlar:hmmm:
Onlar gencinden yaşlısına iliklerine kadar korktular akhi, ve şuan bütün kafir dostları da korkuyor ancak onların topları tüfekleri ne müminlerin imanına ne de Allah'a zarar veremez ne yazık ki bunu anlamak istemiyorlar. Ölüm müslümanı korkutmaz çünkü
Bu ameliye Yüzünden Avrupa'da Müslümanlar'a saldırıyorlar diyenler!müslümanların Avrupa'da Yaşaması zaten caiz değil.rasulullah-sallalahualeyhivessellem-"Müşriklerin içinde yaşayandan ben beriyim"buyurdu
Bu ameliye Yüzünden Avrupa'da Müslümanlar'a saldırıyorlar diyenler!müslümanların Avrupa'da Yaşaması zaten caiz değil.rasulullah-sallalahualeyhivessellem-"Müşriklerin içinde yaşayandan ben beriyim"buyurdu
inşaAllah akhi hem oldugumuz yerden hemde genel olarak yapmaya çalisirim...
internetim neden bozuluyor anlamiyom, yoksa onlarmi bisey yapiyor
zaten nasil olsa ben girerim aynen suanki gibi
akhi ben baktim kuyumcuya 2 kisi saldirmis ve ortalik karisinca rehine almislar ama müslümanlarmi yoksa hirsizmi Allahou alam
polis çembere almis diyorlar
akhi ben baktim kuyumcuya 2 kisi saldirmis ve ortalik karisinca rehine almislar ama müslümanlarmi yoksa hirsizmi Allahou alam
polis çembere almis diyorlar
Montpellier'de tren istasyonunda bir süpheli paket bulmuslar, etrafini bosaltip bomba imha uzmanlarini bekliyorlarmis
paris-montpellier arasi 800 kilometre @İbn Muhammed paranoyaklik basladi akhi, korkmaya basladilar