gingin abladan bahsediyorsan onu tatile yolladım
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Kas 2007 #61 gingin abladan bahsediyorsan onu tatile yolladım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #62 deli ' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... beklerdim de böle taile yollamanı beklemzdim hafalanoldum :dillll
deli ' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... beklerdim de böle taile yollamanı beklemzdim hafalanoldum :dillll
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Kas 2007 #63 havaii ye 5 yıldızlı otele gönderecek halim yoktu ya herhalde. ona eşlik etmek istermisin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #64 olmaaaas beni onun gibi kaçıramazsın gönderdim diyorsun amaaaaa beni kandıramazsın doğru söyle ne dedin de kaçırdın ablamı
olmaaaas beni onun gibi kaçıramazsın gönderdim diyorsun amaaaaa beni kandıramazsın doğru söyle ne dedin de kaçırdın ablamı
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Kas 2007 #65 ailecek gitmeleri gereken bir tatil varmış. memleket olabilir. bende izin verdim
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #66 o kötü smileyleri nie koyosunki korkacağımı mı sandın :dillll :dillll
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Kas 2007 #67 bilmem. korkmassın herhalde. sen cesur bi ablasın. seni gingin ablanın yanına yolimmi
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #68 hade bakim yolla nasıl yollanıyo merak ettim
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #70 çok kibarsın hafalanoldum hafalanoldum
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #72 ama bana işlemiyor gönderemedin bak :örgü :örgü :örgü :örgü
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Kas 2007 #73 :)sümeyye:) ' Alıntı: ama bana işlemiyor gönderemedin bak :örgü :örgü :örgü :örgü Genişletmek için tıkla ... bu söylediğin cümleyi son sözler isimli konuya eklemeliyim :muhaha
:)sümeyye:) ' Alıntı: ama bana işlemiyor gönderemedin bak :örgü :örgü :örgü :örgü Genişletmek için tıkla ... bu söylediğin cümleyi son sözler isimli konuya eklemeliyim :muhaha
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Kas 2007 #76 :muhaha :muhaha :muhaha daha fazla delirmeye ihtiyaç yok kardeşim
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Kas 2007 #77 niye deliricekmişimki. buna ihtiyacımmı varki ama senle bir ara görüşürüz artıkın
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 16 Kas 2007 #79 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: hastamı mesgul etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... doktorumu meşgul etmeyin lütfen :huhuuhuu
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: hastamı mesgul etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... doktorumu meşgul etmeyin lütfen :huhuuhuu
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 17 Kas 2007 #80 deli ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: hastamı mesgul etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... doktorumu meşgul etmeyin lütfen :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... ssaol delicim
deli ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: hastamı mesgul etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla ... doktorumu meşgul etmeyin lütfen :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... ssaol delicim