göze çarpan cahil kitleler için sen nabıyosun peki ?
Vallahi kardeş ben elimden geldiğince anlatıyorum tevhidi ama ne zaman anlatsam çok azı mustesna bana sen aşırıya kaçıyorsun,sakalını nie o kadar abartılı bırakıyorsun,neden oy vermiyorsun falanca hoca şöyle söylüyor sen niye böyle sapık şeyler söylüyorsun gibi.. ve birçoğuda hoca diye hatipoğlu,cubbeli,fgulen, tarzı adamları örnek veriyor nedense ehli bidat cehalet üzere olan insanlar, bu tip sözde hocalara sarılan insanlar ve bunları sevipte Allah ve Resulunun dostlarını dost edinen insan görmedim.Ne gariptir ki hep televzynla beslenmis kitleler bunlardan bahsediyor.Sence bu kadar örnek yeterli değilmidir ki bu adamın sahih bir akidede olmadığı ve insanları bu tip insanlar dinlemeye yönelik değilde daha çok ehli tevhid hocalarımıza yöneltmek daha hayırlı değilmidir...Hem insanlar bu adamla beslendikleri zaman biliyorlar mı ki elvela velberayı,biliyorlarmı ki cahiliyyenin hükmünü,biliyorlar mı ki kanı akan bir ton muslumanı,biliyorlar mı ki nebevi metodu ve o metodla islam şeriatının tatbikini.
Elcevap:Hayır bilmiyorlar ve işin kötüsü bu insanı dinlemek ve onun dediklerini yapmakla herşeyin bittiğini sanıyorlar.ama öyle değil son olarak ayette diyor ki 29/ANKEBÛT 2, 3: “Andolsun, biz kendilerinden öncekileri de denemişken, insanlar, “İnandık” deyince, denenmeden bırakılacaklarını mı sanarlar? Allah elbette doğruları ortaya koyacak ve elbette yalancıları da ortaya koyacaktır.”