risale-i nur islama en büyük saldırıların olduğu bir zamanda islama hizmet etmiş bir eserdir. Ben kendime müslüman derdim ama namazın hakikatini önemini hiç bilmezdim. Bir gün Allah nasip etti böyle bir risale-i nur okunan evde bir süre kaldım. Orada gerçekten en bilinmesi gereken şeyleri öğrendim. Neden bu risale-i nuru insanlar karalıyorlar. Bu kadar güzel bu kadar çok etkili olmuş bir eser neden böyle hemen siliniyor. Risale-i nur veya Said nursi hakkında ne düşünürseniz düşünün. Ama islama garip döneminde yaptığı hizmetleri kimse inkar edemez. Ben kaç kişiyi risale-i nur namaza başlattı bilmem. Ben sadece gençliğimde lise bittikten sonra bir kaç ay o cemaatte kaldım. Onlardan dinimi öğrendim. O yüzden bunu yazmak benim borcumdur. Ben şuan daha kaç hadis biliyorum azıcık. Temin okuduğum hadisi anlamıyorum. Çok hatalar yapıyorum. Ama ben daha namaz dahi kılmayan biriydim. Risale-i nur ile başladım. Şimdi sadece diyeceğim şu ki lütfen arkadaşlar islama hizmet etmiş bir eseri aşağılamayalım. Gerçekten tabiat risale si olsun diğer eserler olsun islama çok hizmet etmişlerdir. Zaten nurcu müslüman kardeşlerimiz daha güzel bir müdafa yaparlar. Veyahut müdafa yapılması gerekiyor mu ben daha onu bilmiyorum. Ama beni namaza başlattığı için ben bu yazıyı yazıyorum.
Diyeceğim o dur ki risale-i nur islama hizmet etmiştir hizmet edilmenin zor olduğu zamanlarda.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed
Doğrusunu Allah bilir. Selamın aleyküm.
Diyeceğim o dur ki risale-i nur islama hizmet etmiştir hizmet edilmenin zor olduğu zamanlarda.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed
Doğrusunu Allah bilir. Selamın aleyküm.