Birgün bir abiye çok kibarsınız maşaAllah dedim. Risale Nur okuyorum ondan dedi. Bana sen okuyor musun? dedi. Hayır, okumuyorum dedim. Risale Nur okumayan adam cahildir! dedi.
Ama Said Nursi'den daha önemli alimler var dedim. İmam Gazali falan vs. Yok dedi Risale Nur okumayan adam cahildir dedi.
Ama Said Nursi'den daha önemli alimler var dedim. Mevdudi, Seyyid Kutub falan var dedim. Yok dedi Risale Nur okumayan adam cahildir dedi.
Ama Said Nursi'den daha önemli alimler var dedim. Hadis alimleri falan var dedim. Yok dedi Risale Nur okumayan adam cahildir dedi. Risale Nur, Kur'anı Kerim'in mükemmel bir tefsiridir dedi...
Bende, beni zır cahil olarak gören birisiyle daha fazla tartışmak istemedim. Yanlış düşünüyorsunuz deyip konuşmayı bitirdim.
Sofiler (Allahu alem) hepimizden daha çok zikir çekerler ama bir kere Fatiha suresinin, Ayetel Kursi'nin anlamına baksalar kimden yardım isteneceğini, kimin şefaat edebileceğini anlarlar.
Sofiler, kafasını zikirden kaldırmıyor.
Nurcular, mükemmel gördükleri kırmızı kitaptan kafasını kaldırmıyorlar.
İsmailağa cemaati desen hurafelerine Mektubattan delil getiriyorlar.
Peygamber aleyhisselam bize Kur'an ile Sünneti bırakmış ama görüyoruz ki bu kardeşler Kur'an ve Sünnet dışında herşeyle meşgul oluyorlar. Eğer bu yorumu görüyorsun Sofi, Nurcu, İsmailağa cemaatine bağlı kardeşim kafanı bir kaldır Kur'an Kerime, Hadis kitaplarına bir göz at ve durumunu bir gözden geçir, uyan.