Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş bulduk ahim allah razı osun nasılsınız ahim beni siz kabul ettiğinize göre tanımamanız eldimi benim eski dostum rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasib etsin can kardeşim selametle
Allah razı olsun ahi seni buralarda görmek güzel..Dualarında beni eksik bırakma.Rabbim makamını arttırsın bizleri Cemalullah'ın gölgesinde firdevsinde ağırlasın.amin
hoşbulduk kardeşim sağ olunuz inş. hayırlar olur rabbim razı olacağı amellerde hiç ayırmasın inş. selamun aleykum.
!sLaM4eVeR ' Alıntı:
ALLAH razı olsun ahi seni buralarda görmek güzel..Dualarında beni eksik bırakma.Rabbim makamını arttırsın bizleri Cemalullah'ın gölgesinde firdevsinde ağırlasın.amin
amin ecmain ahim ne güzel bir dua etmişsin can kardeşim inş.sizin samimi dualarınıza her zaman muhtacım hiç beni bundan mahrum bırakma ahim bende sizi bırakmam bırakmadım inş.yüce ALLAH bizleri razı olduğu amelden ayırmasın yolunun kölesi kılsın ve bu yoldada şehadet nasib eylesin inş.o şehitlik tacınıda sana giydirmeyi bana nasib etsin inşALLAHu rahman huda hafız
hoşbuldum kardeşim sağolunuz inş.hayırlı olur dualar müşterek kardeşim şu an bana çok dua edin benim çok ihtiyacım var daha sonrada ben size çok dua edecem inş. bu hiç dua etmeyecem anlamı taşımıyor ha sizlerin dua sı şuan bana ilaç gibi gelecek inş. rabbim kabul eylesin huda hafız