Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

s.a burdayım artık

C Çevrimdışı

cevan_pedayi2

Üye
İslam-TR Üyesi
tüm yönetime ve üyelere selam olsun bende burdayım artık rabbim hayırlar getirir inş.selameti huda hafız

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
aleykum selam kardeşim hoş geldin seni bir yerden gözüm ısırıyor ama nerden :) hayrolur inşAllah..hoş geldin.

C Çevrimdışı

cevan_pedayi2

Üye
İslam-TR Üyesi
!sLaM4eVeR ' Alıntı:
aleykum selam kardeşim hoş geldin seni bir yerden gözüm ısırıyor ama nerden :) hayrolur inşALLAH..hoş geldin.
hoş bulduk ahim allah razı osun nasılsınız ahim beni siz kabul ettiğinize göre tanımamanız eldimi benim eski dostum rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasib etsin can kardeşim selametle

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Allah razı olsun ahi seni buralarda görmek güzel..Dualarında beni eksik bırakma.Rabbim makamını arttırsın bizleri Cemalullah'ın gölgesinde firdevsinde ağırlasın.amin

ruveyda Çevrimdışı

ruveyda

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
hoş geldin kardeşim hayırlar getirdin inşallah....selametle

C Çevrimdışı

cevan_pedayi2

Üye
İslam-TR Üyesi
ruveyda. ' Alıntı:
hoş geldin kardeşim hayırlar getirdin inşALLAH....selametle
hoşbulduk kardeşim sağ olunuz inş. hayırlar olur rabbim razı olacağı amellerde hiç ayırmasın inş. selamun aleykum.
!sLaM4eVeR ' Alıntı:
ALLAH razı olsun ahi seni buralarda görmek güzel..Dualarında beni eksik bırakma.Rabbim makamını arttırsın bizleri Cemalullah'ın gölgesinde firdevsinde ağırlasın.amin
amin ecmain ahim ne güzel bir dua etmişsin can kardeşim inş.sizin samimi dualarınıza her zaman muhtacım hiç beni bundan mahrum bırakma ahim bende sizi bırakmam bırakmadım inş.yüce ALLAH bizleri razı olduğu amelden ayırmasın yolunun kölesi kılsın ve bu yoldada şehadet nasib eylesin inş.o şehitlik tacınıda sana giydirmeyi bana nasib etsin inşALLAHu rahman huda hafız

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
Aleyküm Selammmm
Hoşgeldinizzz hayırlı olsunn..
Selametle..

S Çevrimdışı

su_damlası

Üye
İslam-TR Üyesi
Aleyküm Selam...
hoş geldiniz aramıza...
üyeLiğiniz hayırlı ve daim olur inş.
dualarınızda bizede yer verirsiniz inş. bizde öle... :)
SELAMETLE...

C Çevrimdışı

cevan_pedayi2

Üye
İslam-TR Üyesi
su_damlası ' Alıntı:
Aleyküm Selam...
hoş geldiniz aramıza...
üyeLiğiniz hayırlı ve daim olur inş.
dualarınızda bizede yer verirsiniz inş. bizde öle... :)
SELAMETLE...
hoşbuldum kardeşim sağolunuz inş.hayırlı olur dualar müşterek kardeşim şu an bana çok dua edin benim çok ihtiyacım var daha sonrada ben size çok dua edecem inş. bu hiç dua etmeyecem anlamı taşımıyor ha sizlerin dua sı şuan bana ilaç gibi gelecek inş. rabbim kabul eylesin huda hafız

C Çevrimdışı

cevan_pedayi2

Üye
İslam-TR Üyesi
simurg ' Alıntı:
HOŞGELMIŞSIN KARDESIM dualrında bana da yer ver İNŞALLAH
hoşbulduk kardeşim sizler bu garibe çok dua edin inş.ben tüm müslümalara ediyorum rabbim bizlere razı olduğu amalden ayırmasın sağolunuz selametle ahi

Üst Ana Sayfa Alt