@TekDinİslam
Yazın Çok uzun olmuş.
Ben kendimden bilirim. 11 eylül sonrasında kimmiş bu ekranlarda kelimei şehadet getirip, kuranıkerimden okuyup, hadisten sünnetten bahseden bu !Teröristler! diye peşine düşünce birçok bilmediğimi öğrendim.
Zaten bir süredir hassas hale gelen müslümanım diyen kesim şu an belki olayları çözmekte zorlanacaktır. Ama daha bugün izledim CNN de . Suriyeye cihada giden aileler ile ilgili program esnasında konan videoları. Belki onu izleyen kafir etki altına girmez. Ama Suriyede meydanda suriyelilere seslenen türkün konuşmasını izleyen , kendini azıcık müslüman gören kesim illaki değişecektir diye düşünüyorum.
Bugün Twiterda bi solcu ile bikaç mesajlık sohbetim oldu. İşidi araştırmış epey. Sonra İŞİD AKP tarafından desteklenmiş olamaz. onlar AKP nin sistemine karşı dedi.
Sözün kısası, bu olaylar olunca her defasında insanları konu hakkında bilgilenme ihtiyacı duyuyor ve araştırıyorlar. bundan 10 sene öncesine göre internett Tevhid ile ilgili yayınların sayısı oldukça çoğaldı.
Ben TC de tebliğ döneminin kendiliğinden oluştuğunu düşünüyorum. Ve internete atılan her bilgi bir şekilde birilerine ulaşıyor.
Bahsettiğin kanalların yayın politikasında ince bazı detaylar var.
1- Bilinçli olarak Tevhid düşüncesine yönelen kişi sayısı çoğalsın ve arap baharı buraya da gelsin.
2- Tevhide doğru olan doğal yönelişi biz kontrolümüze alalım , istediğimiz yöne devşirelim.
Bazen bakıyorum adam başlıyor, sanki bu forumdan biri gibi, sonra bi noktaya geliyor, bi bakmışsın sonucu 180 derece farklı yere bağlıyor.
Ben uyanışın habercisi olarak görüyorum. Medya istediği kadar çırpınsın...
Benimki de uzun oldu