!sLaM4eVeR kardeşim, sendeki bu kin nefret neyin nesi?
yazdıklarından ne kadar saçmaladığını ve ne kadar cahil olduğunu ortaya koyuyorsun. cehli mürekkeb böyle bir şey olsa gerek, öyle bir yazmışsın ki, sanki hep doğru, başkalarının yazdıkları hep yanlış...
senin islam adına ne hizmetin oldu da buradan bol keseden atıp tutuyorsun, bir çuvalda iki tane çürük elma var diye bütün çuval çöpe mı atılsın yani? hatasız kul olur mu?
hiç kusura bakma ama, seni ayıplıyorum...
forumdan da atarsan hiç şaşmam...
peygamber s.a.v.'in müjdelediği ''peygamber minhacı üzere kurulacak Hilâfet'' için ne yapıyorsun?... yoksa mehdi'nin mi gelmesini bekliyorsun.
"Kim ki boynunda bey'at olmaksızın ölürse cahiliyye ölümü ile ölmüş olur" (Müslim)
sana soruyorum, kime bey'at ettin, yoksa bey'atın yok mu?
Kur'an'da öyle hükümler var ki, bunları fertlerin uygulaması mümkün değil, bu hükümler farz ise, o hükümleri uygulayacak bir islam devleti'nin olması da farzdır. usûlu fıkıhta bir kural vardır, bir farzın yerine getirilmesine bağlı olan şey de farzdır.
Adamlar kalkmış Hilâfet ilan etmiş, duyurmuş, ihya etmiş, dünyanın gündemine getirmiş, sahip çıkılacağı yerde kin ve nefret dolu ifadelerle yeriyorsun, sanki çok güzel bir iş yaptın.
islam'da tebliğ var, emr-i bi'l mâruf nehyi ani'l münker var, bir yanlış görürsen güzel bir şekilde uyarırsın. ancak senin yazdıklarında davetçi veya tebliğci bir eda yok, bilakis önyargılı, aşağılayıcı bir uslup var.
bu uslubunuzu kınıyorum...
Rabbime hamd olsun.