Kendimi bulmak için buraya geldim. Yıllardır amaçsız ve saçma bir yaşantının içerisindeyim. Yaklaşık iki sene önce inancımı yitirdim. Önceleri de o kadar dindar bir müslüman değildim , ama sonraları inancımı tamamiyle yitirdim.
internet ortamında bazi kafir sitelerin aklımı çelmesiyle sapkın yollara girdim. O gün bu gündür huzursuz,boşlukta,bunalımlı bir yaşam sürmekteydim. Sonraları bu halimin islamdan uzak kalmamla bağlantılı olduğunu ve inancımı bu kadar basit yalanlarla kaybetmemin ise , aslında imanımın zayıf olmasından ve islami önceden de çok iyi yaşamayışımdan kaynaklandığının farkına vardım.
Halbuki lise yıllarında imamhatipte okudum ve bu liseye gitmeyi kendim caydırma çabalarına rağmen seçtim. Nasıl ve ne çabuk bu hallere düştüğümü kestiremiyorum.
Bir diğer anladığım mevzu ise, inanan bir toplulukta(cemaatte) birlikte olmanın,tek başına olmaktan bin kat daha iyi olduğunu anladım(en azından kendi adıma konuşuyorum.)
Fazla sosyal bir insan değilim, yaşadığım şehirde imanı,itikatı sağlam bir topluluk bulmam benim için kolay değil. Sitenizi gördüm,aradığımı buldum sanırım.
Şimdi sizlerden istediğim bana destek olmanız,yol göstermeniz. Ben tekrar islama dönmek ve bir daha asla bu yoldan ayrılmamak istiyorum.