maşæALLAH , ne dediklerini anlamıyorum ama çok güzel geliyor kulağa...
Çevrimdışı Melhame-i kübra Erkek İslam-TR Üyesi 26 May 2017 #961 maşæALLAH , ne dediklerini anlamıyorum ama çok güzel geliyor kulağa... https://www.facebook.com/video.php?v=1410392695721137
maşæALLAH , ne dediklerini anlamıyorum ama çok güzel geliyor kulağa... https://www.facebook.com/video.php?v=1410392695721137
Çevrimdışı Melhame-i kübra Erkek İslam-TR Üyesi 27 May 2017 #962 Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka (International Version) | Vocals Only (No Music)
Çevrimdışı Melhame-i kübra Erkek İslam-TR Üyesi 27 May 2017 #963 Maher Zain - Assalamu Alaika (Arabic) | ماهر زين - السلام عليك | (Vocals Only - بدون موسيقى)
H Çevrimdışı Hatve İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Haz 2017 #965 Varsın zulüm bütün dünyayı sarsın, Varsın sevinçlerde başka bahara kalsın...
Çevrimdışı Sena Haydali اللهم إني أسألك حسن الخاتمة. Site Emektarı 5 Haz 2017 #967 Havîn' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bende bunu paylaşacaktm ki Havincim paylaşmış. Bu daha dokunuyor insana. Özlemekten yoruldum Sevgili al katına...
Havîn' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bende bunu paylaşacaktm ki Havincim paylaşmış. Bu daha dokunuyor insana. Özlemekten yoruldum Sevgili al katına...
H Çevrimdışı Havîn İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2017 #968 Sena Farisi' Alıntı: Bende bunu paylaşacaktm ki Havincim paylaşmış. Bu daha dokunuyor insana. Özlemekten yoruldum Sevgili al katına... Genişletmek için tıkla ... Bakmadan tahmin ettim Zaza hattabı paylaştığını daha dokunaklı tabiki Zaza hattap senacığım
Sena Farisi' Alıntı: Bende bunu paylaşacaktm ki Havincim paylaşmış. Bu daha dokunuyor insana. Özlemekten yoruldum Sevgili al katına... Genişletmek için tıkla ... Bakmadan tahmin ettim Zaza hattabı paylaştığını daha dokunaklı tabiki Zaza hattap senacığım
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2017 #969 Rufeyde Hafsa' Alıntı: Harika bir parça.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun vallahi çok güzel. Varsa Daha atarmisin buraya.
Rufeyde Hafsa' Alıntı: Harika bir parça.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun vallahi çok güzel. Varsa Daha atarmisin buraya.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 5 Haz 2017 #970 .. Ekli dosyalar Ölüm yanı başımda.mp3 4.2 MB · Görüntüleme: 187
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 5 Haz 2017 #971 Bu da çok güzel Ekli dosyalar İbret olsun diye.mp3 2 MB · Görüntüleme: 164
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2017 #972 Kürtçe nesheed varsa ondan atarmisın lütfen, ilk kez dinliyorum kürtçe nesheed.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 5 Haz 2017 #973 2 tane daha var ama onlar gelmiyor maalesef.
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2017 #974 Rufeyde Hafsa' Alıntı: 2 tane daha var ama onlar gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun, Rabbim ecrini versin.
Rufeyde Hafsa' Alıntı: 2 tane daha var ama onlar gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun, Rabbim ecrini versin.
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Haz 2017 #976 Ağızların tadını Kaçıran ölüm geldi.. ruhum daralıyor.. Ekli dosyalar Ölüm yanı başımda.mp3 4.2 MB · Görüntüleme: 150
H Çevrimdışı Hatve İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Haz 2017 #977 Bu dünya fanidir, İçinde ebedi olan hiçbir şeyi yoktur...
H Çevrimdışı Hatve İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Haz 2017 #978 İşte böyle ey Kardeşler! Böyle ilerleriz en önde Adn cennetlerine...
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 14 Haz 2017 #979 Bu neşide hayranım.. Ekli dosyalar Yüküm ağır yolum uzun.mp3 2.5 MB · Görüntüleme: 209