Akhi başka parçaları var mı bu kardeşlerin
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 29 Eki 2017 #1,021 عبد الرحمن' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Akhi başka parçaları var mı bu kardeşlerin
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 29 Eki 2017 #1,022 eL_Muhacir' Alıntı: Akhi başka parçaları var mı bu kardeşlerin Genişletmek için tıkla ... Bu munşidin adı "علي الصارمي", neşid söylemeyi bırakmış, fazla neşidi yok o yüzden. Umman'lı kendisi. Bir de şu neşidini buldum:
eL_Muhacir' Alıntı: Akhi başka parçaları var mı bu kardeşlerin Genişletmek için tıkla ... Bu munşidin adı "علي الصارمي", neşid söylemeyi bırakmış, fazla neşidi yok o yüzden. Umman'lı kendisi. Bir de şu neşidini buldum:
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 30 Eki 2017 #1,023 Allah razı olsun kardeşim valla mahrum etmiş bizi nesidlerinden sesi cok guzel maşaAllah
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 30 Eki 2017 #1,024 Şu neşid de çok güzel, ilim hakkında. Yine Ummanlı birisi tarafından "الجلندي المغيري" Sanki Umman ve Yemenlilerin hepsinin sesi böyle güzel : ) Maşaallahu ve bârekallahu fîhim.
Şu neşid de çok güzel, ilim hakkında. Yine Ummanlı birisi tarafından "الجلندي المغيري" Sanki Umman ve Yemenlilerin hepsinin sesi böyle güzel : ) Maşaallahu ve bârekallahu fîhim.
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 2 Ocak 2018 #1,033 "Inkilabların Rumuzu Buka" "Doğacaksın Bingazi"
C Çevrimdışı cuheyman el-uteybi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2018 #1,035 İbrahim olur onun adı. Ekli dosyalar 4_5960531196499723169.mp3 2 MB · Görüntüleme: 146
Çevrimdışı Muvahide.ozlem حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ İslam-TR Üyesi 29 Mar 2018 #1,036 Varsa zamaniniz dinleyin baree Hepsini ezberlesimim bi kac tane haric
Çevrimdışı Muvahide.ozlem حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ İslam-TR Üyesi 3 Nis 2018 #1,037 Birazda sakın neşidler dinliyek Bende mi bi anormallik var nesidleri hemen ezberliyom :bilmiyorum
Çevrimdışı labirent İslam-tr Sakini Moderatör 10 May 2018 #1,039 Rab olarak Allah’ı, din olarak İslam’ı ve Peygamber olarak Muhammed’i seçip beğendim diyen kimse cenneti hak etmiştir. ── Ebû Dâvud, Vitr 26; Nesâî, Cihad 18;
Rab olarak Allah’ı, din olarak İslam’ı ve Peygamber olarak Muhammed’i seçip beğendim diyen kimse cenneti hak etmiştir. ── Ebû Dâvud, Vitr 26; Nesâî, Cihad 18;