benim musluman oldugumdan suphe eden ebeveynime ve akrabalarina sinir oluyorum suphelerinin sebebi ise kandil kutlamamam oy vermemem devletin okuluna cocuklarimi gondermemem tv deki hocalari diyaneti elestirmem camideki belamin arkasinda namaz kilmamam olulerine okumam ama namaz kilmiyan surekli munker isliyen kardesim musluman oluyor gozlerinde
Akhi benim de facede falan akrabalar ekli gecen annemin canini sıkmışlar annem de bana diyor ki oglum senin bi bildiğin vardır ama akrabalar laf ediyorlar diye dedim ki anne bir daha bir sey derlerse canini sıkma de ki siz kac kere kur'an meal tefsir okudunuz siz ne biliyorsunuz de. bakalim ne olacak
Insanlar.bir cins yaw. Adam ufacik cocugunu gitmis baska bi karsi cinsle opusturmus faceye atiyor sonra bana laf ediyor.
Gecenlerde bi soz gordum hosuma gitti bendeki bu akideyi şeker mi sandin
inancı için ailelerinin ve akrabalarının buğzetmesinden çekinmiyenler için aklıma şu rivayet geldi.
Rasulullah (sav) buyurdu;
İslam, şüphesiz garip olarak başladı ve günün birinde garip hale dönecektir. Ne mutlu o garip mü'minlere!” Gariplerin kim olduğunu soran Abdullah bin Mesud'a, Peygamberimiz (asv), “Kabilelerinden dinleri için ayrılıp uzaklaşanlardır.”buyurmuştur.
(Müslim, İman: 232.)