Kadir Mısıroğlu,beşeri sistemlerde,demokrasi nizamlarında,şeriat gelsin diye ehven-i şer kuralını uygulayarak bu sistemlere destek vermenın vacip oldugunu söyleyen cahil bir şahsiyettir..kendisine bir kitap fuarında oy meselesını(oy kullanmak şirkmidir diye klasik bir söylemle sormadım.Demokrasilerde beşeri ürünler olan küfür yasalarına herhangi bir destekte bulunmak faili küfre sokar mı?) sorduğumda,elini masaya vurup sordugum soruya sinirli bir şekilde cevap verdi..ve bır bayana el kaldıracak kadarda bedevidir...
Sende Allah'ın düşmanı bir kafire gidip soru sormayacak kadar iffetli olsaydın keşke. Cebrail Meryem'e insan suretinde geldiğinde Meryem dedi ki:"Senden rahman olan Allah'a sığınırım. Eğer Allah'tan korkuyorsan bana yaklaşma"
Şu zamanda ki kadınlar bırakın kendilerine gelen erkeklerle konuşmayı, kendileri erkeklere gidip sorular soruyorlar ve konuşmaktan çekinmiyorlar. Eğer sen oy kullanmanın şirk olduğunu biliyorsan, Müslüman bir kadın olarak bu adama daha neyi, ne sebeple soruyorsun? Adam evet şirk dese ne olacak imanın mı artacak? Diğer türlü vacip dedi de ne oldu?
Allah azze ve celle Mümtehine suresinde buyuruyor ki:
"Ey Peygamber; inanmış kadınlar; Allah'a hiç bir şeyi ortak koşmamak, hırsızlık yapmamak, zina etmemek, çocuklarını öldürmemek, elleriyle ayakları arasından bir iftira düzüp getirmemek, marufu işlemekte sana karşı gelmemek üzere biat etmeye geldikleri zaman, bîatlarım kabul et."
Bu ayetin tefsirinde İbn Cerir diyor ki:"Bize Bişr Bu ayet hakkında Katade'nin şöyle dediğini bildirdi: "Bize anlatıldığına göre; Allah'ın Peygamberi, kadınlardan yüksek sesle ağlamamak ve mahrem olan erkeklerden başka erkeklerle konuşmamak üzere ahid aldı.
Ebu Hatim der ki: Bize Ebu Zür'a Hasan'dan nakletti ki; o, Rasulullah'ın aldığı biat arasında; mahrem erkekler dışında kişilerle konuşmamak da vardı demiştir. (Detaylı bilgi için bkz.Taberi, Kurtubi, İbn Kesir Mumtehine 12. ayetin tefsiri)
Müslüman alimler dediler ki: "Zaruret dışında Müslüman bir kadının mahrem olmayan erkeklerle konuşması haramdır."
Hele ki karşıdaki aşağılık bir kafirse durum nasıl olur? Ben iffetli bir kadının gidip kafir erkeklere soru soracağına inanmıyorum. Kadının mahrem olmayan erkeklerle konuşmasının İslam'da kerih görüldüğünü on yaşındaki çocuklar bile bilir.