delüye soylede oğrensın sumeyyem :dillll
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #161 delüye soylede oğrensın sumeyyem :dillll
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #162 huhuuhuu diye seslenildiğini söledim herşeyi ben söylersem nasıl öğrenecek bu çocuk ilerde herşeyi kendisine söleyen birini bulamazs nolacak :huhuuhuu
huhuuhuu diye seslenildiğini söledim herşeyi ben söylersem nasıl öğrenecek bu çocuk ilerde herşeyi kendisine söleyen birini bulamazs nolacak :huhuuhuu
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #163 sen şimdilik de hele bı sonrasına bakarız ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #164 koskoca siteyi görmüyonuz mu :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #166 huhuuhuu yapılacak yer işte :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Şub 2008 #171 :)sümeyye:) ' Alıntı: huhuuhuu yapılacak yer işte :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... ben demedimmi kaçkez size şu mikroyu huhulatmayın diye :huhuuhuu sonra garibim sabahlara kadar huhulayıp duruyo :huhuuhuu
:)sümeyye:) ' Alıntı: huhuuhuu yapılacak yer işte :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... ben demedimmi kaçkez size şu mikroyu huhulatmayın diye :huhuuhuu sonra garibim sabahlara kadar huhulayıp duruyo :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Şub 2008 #172 ah ah sen olmasan böle huhulatıp duruyolar arada gelde tembihle ahi :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 22 Şub 2008 #173 olur. geleyimde... ama dikkat et kendine, huhu lara karışma sonra ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Şub 2008 #174 tembihlemenin yanında arada duada edersen huhu lara karışmam inş ahi :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 May 2008 #179 şimdi site nöbeti kimde akşamdan o kadar kalan var :lolipop