Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu durum (bazı bölümler hariç, Soru - cevab, İlmi munazaralar, Tevhid vb.) zaman ve mesaj sayısına bağlıdır. İnşeAllah zamanla ve katkılarınızla düzelebilir.
Özel mesajlar ve bazı bölümlerdeki konulara mesaj yazabilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşabilmek gerekiyor. Özel mesajlar için 25, bazı özel bölümlerdeki konulara cevap yazma için 100 mesaj sınırı mevcuttur.
Selamün aleyküm Internetten alışveriş yaparken bazen " şu durumlarda başvuru yapılacak yer falan mahkemedir" gibi bir ibare geçiyor. Normal marketlerden de alışveriş yapabilirim ama onlar örneğin 23-25 liralık malzemeyi 50 liraya satıyorlar.Marketten alışveriş yaparken bile aslında yine bu...
Burada linkini verdiğiniz konunun bulunduğu bölümde, sadece "konuyu açan üye" ve "yöneticilerin" yazma izni bulunmakta; geri kalan bölümlerde 100 mesaj üzeri tüm üyelerde kısıt bulunmamaktadır.
Selamun aleykum kardeşlerim, Allah'a hamdolsun ki, böyle güzel bir çalışma altında beraberiz. Rabbimize bize böyle bir yer verdiği için hamd ederiz. Sevgili kardeşlerim, net dünyasında malesef ehli sünnete hitap eden forumlar gitgide azalmakta ve birçoğu gerek teknik gerekse de kısa soluklu...
Burada linkini verdiğiniz konunun bulunduğu bölümde, sadece "konuyu açan üye" ve "yöneticilerin" yazma izni bulunmakta; geri kalan bölümlerde 100 mesaj üzeri tüm üyelerde kısıt bulunmamaktadır.
Selamun aleykum kardeşlerim, Allah'a hamdolsun ki, böyle güzel bir çalışma altında beraberiz. Rabbimize bize böyle bir yer verdiği için hamd ederiz. Sevgili kardeşlerim, net dünyasında malesef ehli sünnete hitap eden forumlar gitgide azalmakta ve birçoğu gerek teknik gerekse de kısa soluklu...
Selamun aleykum.Gelen mail bildirimleri, spam.e dusuyor.Ben spam degil diyorum, inbox.a tasiniyor ama bir sonraki mailde yine ayni sey oluyor. Nasil duzeltebilirim? (Mailim gmail ve web uzerinden aciyorum, herhangi bir engelleme listesi de yapmadim)