bi kac güncelleme yapiliyor, sizin kek isine döndü : ))
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 1 Haz 2023 #261 bi kac güncelleme yapiliyor, sizin kek isine döndü : ))
أ Çevrimdışı أهل الحديث İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 Haz 2023 #262 Forum üzerinden youtube videolarını açınca yeşil ekran gösteriyor. Sadece bende mi öyle bilmiyorum ama belirtmiş olalım
Forum üzerinden youtube videolarını açınca yeşil ekran gösteriyor. Sadece bende mi öyle bilmiyorum ama belirtmiş olalım
Çevrimdışı labirent İslam-tr Sakini Moderatör 2 Haz 2023 #263 mobil ve pc de denedim bende normal. tarayıcı geçmişini silmeyi deneyin veya farklı bir tarayıcıdan girmeyi deneyin
mobil ve pc de denedim bende normal. tarayıcı geçmişini silmeyi deneyin veya farklı bir tarayıcıdan girmeyi deneyin
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 23 Tem 2023 #264 Dun aksamdan bugun oglen vaktine kadar, siteye giremedim ben. Sayfa bi turlu acmadi.
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 23 Tem 2023 #265 Alketa' Alıntı: Dun aksamdan bugun oglen vaktine kadar, siteye giremedim ben. Sayfa bi turlu acmadi. Genişletmek için tıkla ... İyi kıymetini anlamişsindir sitenin : ) Diskle alakalı sorun yaşadık ondan dolayı cevrimdisiydi sitemiz
Alketa' Alıntı: Dun aksamdan bugun oglen vaktine kadar, siteye giremedim ben. Sayfa bi turlu acmadi. Genişletmek için tıkla ... İyi kıymetini anlamişsindir sitenin : ) Diskle alakalı sorun yaşadık ondan dolayı cevrimdisiydi sitemiz
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 23 Tem 2023 #266 !sLaM4eVeR' Alıntı: İyi kıymetini anlamişsindir sitenin : ) Diskle alakalı sorun yaşadık ondan dolayı cevrimdisiydi sitemiz Genişletmek için tıkla ... Bi ben yazdigima gore bence site de benim kiymetimi bilmeli
!sLaM4eVeR' Alıntı: İyi kıymetini anlamişsindir sitenin : ) Diskle alakalı sorun yaşadık ondan dolayı cevrimdisiydi sitemiz Genişletmek için tıkla ... Bi ben yazdigima gore bence site de benim kiymetimi bilmeli
A Çevrimdışı Alkâme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Tem 2023 #267 ben de dün akşam dan beri hata alıyordum ama yazmadım bizim de kıymetimiz bilinsin
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 23 Tem 2023 #268 Alkâme' Alıntı: ben de dün akşam dan beri hata alıyordum ama yazmadım bizim de kıymetimiz bilinsin Genişletmek için tıkla ...
Alkâme' Alıntı: ben de dün akşam dan beri hata alıyordum ama yazmadım bizim de kıymetimiz bilinsin Genişletmek için tıkla ...
R Çevrimdışı Radikal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 24 Tem 2023 #269 Bende giremedim siteye ama zaten kıymetsizim bilmenize gerek yok
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 24 Tem 2023 #270 Site üyelerin ağırlığını kaldırmıyor artık,bize güçlü bir server lazım İslam akhi Alketa akhiye hususi bir server lazım
Site üyelerin ağırlığını kaldırmıyor artık,bize güçlü bir server lazım İslam akhi Alketa akhiye hususi bir server lazım
R Çevrimdışı Radikal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 24 Tem 2023 #271 eL_Muhacir' Alıntı: Site üyelerin ağırlığını kaldırmıyor artık,bize güçlü bir server lazım İslam akhi Alketa akhiye hususi bir server lazım Genişletmek için tıkla ... Aktif olmayan üyeler çıkarılsa belki hafifler
eL_Muhacir' Alıntı: Site üyelerin ağırlığını kaldırmıyor artık,bize güçlü bir server lazım İslam akhi Alketa akhiye hususi bir server lazım Genişletmek için tıkla ... Aktif olmayan üyeler çıkarılsa belki hafifler
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 24 Tem 2023 #272 eL_Muhacir' Alıntı: Site üyelerin ağırlığını kaldırmıyor artık,bize güçlü bir server lazım İslam akhi Alketa akhiye hususi bir server lazım Genişletmek için tıkla ... Ağirliğimi kaldiramiyor site abi cidden
eL_Muhacir' Alıntı: Site üyelerin ağırlığını kaldırmıyor artık,bize güçlü bir server lazım İslam akhi Alketa akhiye hususi bir server lazım Genişletmek için tıkla ... Ağirliğimi kaldiramiyor site abi cidden
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 24 Tem 2023 #273 Yada alketayi banlasak kökten çözüm olur. : ))
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 24 Tem 2023 #274 !sLaM4eVeR' Alıntı: Yada alketayi banlasak kökten çözüm olur. : )) Genişletmek için tıkla ... Abi dur, cok super bi sutlac tarifi buldum Yapicam insallah Goruntusune gore 24 saat ile 48 saat arasi banlanabilirim o vakit. Haketmem gerek bunu
!sLaM4eVeR' Alıntı: Yada alketayi banlasak kökten çözüm olur. : )) Genişletmek için tıkla ... Abi dur, cok super bi sutlac tarifi buldum Yapicam insallah Goruntusune gore 24 saat ile 48 saat arasi banlanabilirim o vakit. Haketmem gerek bunu
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 24 Tem 2023 #275 Alketa' Alıntı: Abi dur, cok super bi sutlac tarifi buldum Yapicam insallah Goruntusune gore 24 saat ile 48 saat arasi banlanabilirim o vakit. Haketmem gerek bunu Genişletmek için tıkla ... Biri beni banlasın
Alketa' Alıntı: Abi dur, cok super bi sutlac tarifi buldum Yapicam insallah Goruntusune gore 24 saat ile 48 saat arasi banlanabilirim o vakit. Haketmem gerek bunu Genişletmek için tıkla ... Biri beni banlasın
Y Çevrimdışı Yusuf Culeybib Offline İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2023 #276 Bazı sorunlarla karşılaştık hatası aliyorm siteye girerken
Çevrimdışı Muqarrab CENNETLER BEDEL İSTER... İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2023 #277 Ben de dün bir soru yazmıştım uzunca hepsi gitti.
Çevrimdışı labirent İslam-tr Sakini Moderatör 11 Ağu 2023 #278 Site mobilde açılıyor ama PC de farklı bir yere yönlendiriyor. Ve direkt indirme başlıyor. Farklı bilgisayarlarda denedim hepsinde aynı durum.
Site mobilde açılıyor ama PC de farklı bir yere yönlendiriyor. Ve direkt indirme başlıyor. Farklı bilgisayarlarda denedim hepsinde aynı durum.
Y Çevrimdışı Yusuf Culeybib Offline İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2023 #280 Anasayfada bi anormallik var sanki. Listeler gözükmüyor