Duyuru Sitede Herhangi Bir Hata Alanlar Buraya

Ummu Aişe Çevrimiçi

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Es selamun aleykum uhti . Ben hutbetussahra hesabımın şifresini ve kurtarma e mailini kaybettim , eski hesabımı nasıl kurtarabilirim ?
Ve aleykum selamu ve rahmetullahi ve berakatuhu ahi, hoş geldiniz diyeyim öncelikle. Bu konuyla ilgileniyorum inşaAllah.

Güncel: Durumu yönetime ilettim, müsait zamanda ilgileneceklerdir inşaAllah.

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Assalamu alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu.

Pek önemli görmedim ancak yinede hata olduğu için atayım dedim belki işinize yarar, tahminimce sitede bir sayfada çok durunca oluyor Allahu Alem. (Yanlış hatırlamıyorsam Dua etmeye basınca olmuştu tabi farklı zamanlarda da oluyor)

1000040369.jpg

Tora Bora'ya Çevrimdışı

Tora Bora'ya

Muhibbân-ı Tayyare
İslam-TR Üyesi

Pek önemli görmedim ancak yinede hata olduğu için atayım dedim belki işinize yarar, tahminimce sitede bir sayfada çok durunca oluyor Allahu Alem. (Yanlış hatırlamıyorsam Dua etmeye basınca olmuştu tabi farklı zamanlarda da oluyor)

Ekli dosyayı görüntüle 34596
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim.

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi

Ekli dosyayı görüntüle 34596
Bir sayfada uzun müddet duruncu insan olduğunuz doğrulama sistemi devreye giriyor galiba. Çık gir yapinca düzeliyor

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 34597

Foruma giriş yaptıktan sonra, başka işler yapıp tekrar sayfaya geldiğimde bu şekilde hata veriyor. Ve tıklamayla da hemen düzelmiyor.
Yukarıda mustafa kardeşin dediği gibi insan doğrulaması ile alakali anladığım kadarıyla, F5 atıp insan doğrulamasından geçince düzeliyor olması lazım yanlış değilsem, hala olmuyorsa başka bir nedeni olabilir Allahu Alem.

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Şu an siteye girerken ve sayfalar arasında dolaşırken normalden yavaş olduğunu görüyorum benden mi kaynaklı sizde de var mı?

Geri
Üst Ana Sayfa Alt