Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Stv Dizisinden Ibret Alarak Müslüman Olan Genç, Islam Dünyası'nı Ikiye Böldü

KavlulFasl Çevrimdışı

KavlulFasl

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
STV Dizisinden İbret Alarak Müslüman Olan Genç, İslam Dünyası'nı İkiye Böldü


yenimuslumanersin.jpg




STV'de yayınlanan "Gönül Kapısı" adlı diziden etkilenerek müslüman olan Ersin Özbükey (22), İslam Dünyası'nda şiddetli tartışmalara yol açtı.

Geçtiğimiz salı akşamı STV'de yayınlanan Gönül Kapısı adlı diziyi izledikten sonra ateizmden vazgeçerek İslam'ı seçen Ersin Öbükey'in bu kararı İslam Dünyası'nın bir bölümünde sevince yol açarken azımsanmayacak sayıda Müslüman'ın da tepkisini çekti.

"Bu adamın Müslüman'lığından kime ne hayır gelir?"

Özbükey'in bu kararına sert tepki gösteren kesim "STV dizisinden etkilenip dine dönen adamın Müslüman'lığına güven olur mu? Bu kadar berbat bir yapımdan bile etkilenecek kadar çok afedersiniz yani düşük zekalı biri yarın passion of christ izler en koyusundan hristiyan olur, öbür gün sünger bob izler kendini istiridye falan sanır denize atlar, yalan mı?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

"Ersin, o oyunculuklara o senaryolara rağmen Müslüman oldu!"

Yeni müslüman olan gencin kararını destekleyenler ise bu görüşe tamamen karşı çıkarak "yani Ersin ne kadar mubarek bir insanmış ki düşünün STV dizisiyle bile imana gelebiliyor. Bu onun, yüce dinimiz İslam'a ne kadar hazır olduğunu gösteriyor. Bir çok halis Müslüman'ın bu dizilerdeki 3. sınıf oyunculuklar yüzünden İslam'la ilgili ne varsa herşeyden tiksinip küfür batağına saplandığı bu karanlık günlerde Ersin'in İslam'ı seçmesi hepimiz için bir umut ışığı olmalıdır" dediler.

STV'de Şaşkınlık Sürüyor

STV kanadından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, kanala yakın kaynaklar STV camiasında ilk kez dizilerinden birini oturup baştan sona ciddi ciddi izleyen ve üstelik bir de olumlu yönde etkilenerek İslam'a meyil eden bir vakayla karşılaşmanın şaşkınlığının hüküm sürdüğünü aktardılar

IQ Haber
 
KavlulFasl Çevrimdışı

KavlulFasl

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar Konuyu Mizah Bölümüne açtım bu haber ''GERÇEK DEĞİL'' sadece Senorya Fıkra ve Hikaye tipi bir şey...Anlatımdan da anlaşılmış olmalıydı bunun haber olamayacağı...:D
 
G Çevrimdışı

güle sevdalı

Üye
İslam-TR Üyesi
:):):) ... stv'nin hadi herseye ragmen sir kapisina sozum yokda bugunlerde kac bolumdur oynayan bir kac dizisine bayagi bir cumlem birikti ...

Hay Allah 'im yaa ... merak ediyorum acaba fetvayi kimden aldilar o dizileri cekmek icin???
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt