İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olmaz ben inşaatta çalışamam bunula ilgili babamın yasagı var bir ara inşaat mühendisliği seçecektir ülkenin birinde babam ilk duydugunda ne işin var inşaat tepelerinde eteğin takılacak düşeceksin demişti ondan olmaz ama tepesine çıkmadan yapılan bır ısın varsa yaparım
okadarda önemli değil ya... sadece bir iki kolonda basit bir hesaplama hatası yapsan 15-20 katlı binayı bir anda çökertirsin. altında kalanlarda eğitim zaiyatı olur ama en azından basit bir hata nedeniyle binanın başına neler gelebileceğini öğrenmiş olursun :melek
yok ya o kadarda degıl mılletın evı barkı cocugu falan var cık cık cık.gösterırsın nasıl yapılıyor hesaplaması falan sonra ogrenır yaparım ama planda hafıf degısıklıkler olabılır mesela senın bıraktıgın yerden sonra bına degısık olabılır.bu arada benım dersler ıngılızce bılıyorsun degıl mı hemde ta nerelerde
farketmez. kullandığımız programlarda zaten ingilizce. sayısal kısmı zaten matematik dili... evrensel bir dil. her şey anlatılmakla da öğrenilmiyor. bazı konulara yorum katmak gerekiyor. bu yorumu yanlış yaptıkmı yine eğitim zaiyatı çıkıyor ortama... ozaman biz seni kestirmeden mimar yapalım. çiçekli, böcüklü binalar projelendir,yapım kısmınıda bana bırak. bu herkesin sağlığı için daha hayırlı olur herhalde ::
okadarda önemli değil ya... sadece bir iki kolonda basit bir hesaplama hatası yapsan 15-20 katlı binayı bir anda çökertirsin. altında kalanlarda eğitim zaiyatı olur ama en azından basit bir hata nedeniyle binanın başına neler gelebileceğini öğrenmiş olursun :melek
farketmez. kullandığımız programlarda zaten ingilizce. sayısal kısmı zaten matematik dili... evrensel bir dil. her şey anlatılmakla da öğrenilmiyor. bazı konulara yorum katmak gerekiyor. bu yorumu yanlış yaptıkmı yine eğitim zaiyatı çıkıyor ortama... ozaman biz seni kestirmeden mimar yapalım. çiçekli, böcüklü binalar projelendir,yapım kısmınıda bana bırak. bu herkesin sağlığı için daha hayırlı olur herhalde ::