İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selafi salihin ( ehli sunnet wel cemaat)
abdullah b.abdulhamid el eseri. (guraba)
bu kitab bir cok alim ve mekke imam'i arasinda oldugu mekke imam'i Saoud Shuraim bu kitab hakkin'da ehli sunnet akidesi hakkinda bilgili kitab oldugunu bildirmistir.
şuan okuduğum kitap bu Abdullah Azzam'ın Hurilerin Aşıkları afgan cihadını ve mücahidlerin hayatlarını vasiyetlerini anlatıyor bundan önce kıyamoğlu sancaktarın çeçenya serisini okudum moskof mezarlığı özgürlük savaşçıları ve zaferin bedeli olmak üzere üç kitaptan oluşuyordu küçüklükten bu yana çeçenya cihadına bi ilgim vardı ama bu kitabı okuyunca afgan cihadında neler olup bittiğini daha iyi öğrenmiş oldum şimdide Abdullah Azzamın afgan cihadında Rahmanın ayetleri kitabını alıcam inşaAllah
Metin Karabaşoğlu'nun Ruh Bakımı adlı deneme kitabını okuyorum.Bir yandan da Malik bin Nebi'nin Mana yayınlarından çıkan "Düşünceler" adlı kitabını okuyorum.Gerçeği söylemem gerekirse şu sıralar çok yavaş ilerliyor.Bunlardan sonra Beşir Eryarsoy'un "İman ve Tavır" adlı kitabını okumayı düşünüyorum.Nasip...
Yusef el-Kardavi'nin 'Tevhidin Hakikati' kitabını yeni bitirdim.Özgün yayıncılıktan çıkmış, seksen sayfa.Çok da ucuz...'Bu adamın kitabları okunmaz...' anlayışını bir kenara bırakıp okuyalım.Bu tür kitaplar piyasada gerçekten çok az...
İstismar Edilen Kavramlar, Abdullah (Alaaddin) Palevi
Tevhidi kavramak isteyen kardeşlere şiddetle tavsiye ediyorum lakin kitabın yazarı Allaaddin hoca hapiste olduğundan yeni baskısı yapılmıyor, okuyan kardeşlerden temin etmeye çalışın inş.
En son okuduğum guantanamo pakistan.. Tek kelimeyle mükemmel bir kitap.. Smdi ise Taifetul Mansura'nın Özellikleri-[Ebu Basir Et-Tartusi]ne başlıyacam insaAllah..