03.09.2013
Nato ben suriyeye girmem diyor.
Almanya bende girmem kardeş diyor.
Esed Fransaya gözdağı vermiş , ama Fransa da Esede saldırmak için iyice sabırsızlanıyor
ABD sadece Esedi değil , Nusrayı da hedef alacak haberleri yayılıyor.
İsrailin güvenliğinden başka kaygısı olmayan ABD nin İranı da vurma planı yaptığı dedikodusu yayılıyor.
Esedin biyolojik silahı da varmış.
PKK liderlerinden KCK Yönetim Kurulu Üyesi Duran Kalkan, PKK televizyonu Stêrk TV'de katıldığı bir programda El Kaide liderliğinden Suriye Kürdistan'ında PKK militanlarına karşı yürüttüğü ölümcül operasyonların önüne geçmesi çağrısı yaptı. (bitişin ilanı gibi.)
Hizbuşşeytan seferberlik ilan etmiş. ABD Esede saldırırsa biz de ABD gemilerini vururuz demiş. Sonu Esedle beraber olacak gibi.
Kuveyt Mısıra petrol yardımı yapacakmış.
Mısır gazzeye girişi kapattı.
İsrail bunun için teşekkür etti.
Filistin El Fetih, Mısırda darbecilere desteğini duyurdu.
Barzani Rojovada katliam olmadı. Bu Yalan dedi.
Rusya akdenizde olan biteni radarlarıyla izlemeyi artırdı.
İsrail ve ABD nabız yokladı. Füze savunma sitemlerini denemek için füze atışı yaptı. ABD ben yapmadım ki dedi.
Rusya nooluyo orda dedi.
İsrail ve ABD pardon abi, One Minute , denedik sadece dedi.
Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, işgal rejiminde Yahudi bayramları münasebetiyle Mescid-i Aksa'ya baskın çağrıları yapıldığına dikkat çekerek, önümüzdeki Çarşamba günü (4 Eylül, Yahudi bayramı). Mescid-i Aksa'yı savunmak için seferber olunmasını istedi.
Oku
Raid Salah İsrail tarafından Gözaltına alındı. (3 Eylül)
RTE Batı sadece konuşuyor dedi. Ağzı var RTE konuştu.
Kılıçdaroğlu Mısır darbecileri ziyarete gidecekmiş. ABD ye Yalakalık diz boyu. Yeni dışişleri kılıçtaroğluna mı verildi ki.
Suriye'ye yönelik saldırı gündeminde, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren ABD, şimdi de nükleer silah taşıyan gemilerini gönderiyor. (Velfecr . com 02.08.2013)
Suriye saldırısı sürecinde ABD'ye destek verecek ülkeler: Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Türkiye olacak. Kerry, Esed rejimine karşı başlatılacak saldırıda bu üç ülkenin ABD'ye askeri destek sağlama noktasında hazır olduklarını ilettiklerini açıkladı (isra haber)