Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Suriye'den Türkiye'ye döndüm

K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Flaş, Flaş, Flaş

Yoksa hamas şehid mi oldu?

Son zamanlarda Suriye'ye gitmekle gündeme konu olan @Hamas'ın Suriyeden dönüşünden sonra birkaç gün kamera obcektiflerinin önünde poz verdiği ve daha sonra büyük bir sır ile kayıplara karıştığı iddia ediliyor. Acaba neden kaçtı, yoksa onu bilinmeyen kişiler mi kaçırdı?

Suriye'den dönüşünde büyük sırlarla geldiğini öne süren @hamas, elnusra ve şebbiha gruplarına dair önemli haberlerle geldiğini söylemişti. Hatta bazı kulislerde bu haberlerin açıklanması halinde suriye muhalefetine ait hala hazırdaki durumu ters düz edileceği de söyleniyordu. Derken bir gün medyadan uzak kaldı, ve nedense bugün hiç bitmedi. Ve hamas gidişinden sonra hiç dönmedi.

Hamasın ÖSO tarafından kaçırıldığı ve elnusraya ait kritik sırların öğrenilmesi için kendisine işkence edildi ajansımıza gelen bilgiler arasında...

:d :d :d
 
K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sen ne diyosun portakal akhi?

Yabancı dil bilmiyom.
 
Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
1237019_522115111206097_1820292866_n.jpg
 
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sorması ayıp değilse eğer, bu Yeni Akit gazetesi Selefi çizgidemi.?
 
Üst Ana Sayfa Alt