Tağutların Paris Yürüyüşü - [grafik]
Çevrimdışı Suraka Jihad today, Jannah tomorrow... İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2015 #42 farkındayız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 9562 Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olmuş abi. Mavi renk baya güzel Durmuş resimde eline sağlık.
farkındayız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 9562 Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olmuş abi. Mavi renk baya güzel Durmuş resimde eline sağlık.
N Çevrimdışı #Nurullah Misafir 15 Ocak 2015 #43 farkındayız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 9562 Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olmuş akhi oradaki renk geçişini nasıl yapıyosun.Ben bi kaç kere yapmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım
farkındayız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 9562 Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olmuş akhi oradaki renk geçişini nasıl yapıyosun.Ben bi kaç kere yapmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2015 #44 #Nurullah' Alıntı: Çok güzel olmuş akhi oradaki renk geçişini nasıl yapıyosun.Ben bi kaç kere yapmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım Genişletmek için tıkla ... Nerdeki renk geçişi akhi Istersen psd halini yollayayim sana özelden. Photoshop cc ile çalışıyorum. Senin versiyon nedir
#Nurullah' Alıntı: Çok güzel olmuş akhi oradaki renk geçişini nasıl yapıyosun.Ben bi kaç kere yapmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım Genişletmek için tıkla ... Nerdeki renk geçişi akhi Istersen psd halini yollayayim sana özelden. Photoshop cc ile çalışıyorum. Senin versiyon nedir
N Çevrimdışı #Nurullah Misafir 15 Ocak 2015 #45 farkındayız' Alıntı: Nerdeki renk geçişi akhi Istersen psd halini yollayayim sana özelden. Photoshop cc ile çalışıyorum. Senin versiyon nedir Genişletmek için tıkla ... Şeyhin arkasındaki renk geçişi.Ben cs6 kullanıyorum Cs6 ile CC arasında çok fazla bir fark yok hemen hemen aynı diye biliyorum.
farkındayız' Alıntı: Nerdeki renk geçişi akhi Istersen psd halini yollayayim sana özelden. Photoshop cc ile çalışıyorum. Senin versiyon nedir Genişletmek için tıkla ... Şeyhin arkasındaki renk geçişi.Ben cs6 kullanıyorum Cs6 ile CC arasında çok fazla bir fark yok hemen hemen aynı diye biliyorum.
M Çevrimdışı muhammedali80 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2015 #46 Logoyu HD olarak bulma alsak ben de bir çalışma yapmak istiyorum.
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2015 #47 #Nurullah' Alıntı: Şeyhin arkasındaki renk geçişi.Ben cs6 kullanıyorum Cs6 ile CC arasında çok fazla bir fark yok hemen hemen aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... O renk geçişi dış isima olmasi lazim. yayilmayi buyultunce renk yayiliyor. su an mobildeyim. Bilg. Açınca özelden yollarim inş. Bilinçli olarak logo kullanmadim resimde. Bu resmi ben de cok sevdim. Hoş oldu))
#Nurullah' Alıntı: Şeyhin arkasındaki renk geçişi.Ben cs6 kullanıyorum Cs6 ile CC arasında çok fazla bir fark yok hemen hemen aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... O renk geçişi dış isima olmasi lazim. yayilmayi buyultunce renk yayiliyor. su an mobildeyim. Bilg. Açınca özelden yollarim inş. Bilinçli olarak logo kullanmadim resimde. Bu resmi ben de cok sevdim. Hoş oldu))