Farkındayız ahi tayyip düşünelim dese bile bu olaylar durmazdı bunlar tayyipi indirmek istiyor yarın her şey düzelir.
Dünyayı inanın okuyamıyorsunuz.
Bu düzelmez. Dünya ekonomik buhranda.Bu düzelmez. Sürekli biyerlerde yakıp yıkma peşindeler. Dünyada akan kandan besleniyor bu emperyalizm. Çok büyük bir kurgu oynanıyor.
Tayip istifa ediyorum dese bu gece yine de düzelmez.
Aklı olsa açıklama yapar erken seçim ilan eder. Ne kaybedecek ki % 50 değilmiydi oyları. Ama o da koca bir yalandı. Seçimler falan hepsi hikaye, hile hurda ile geldi, onca yıl da uyuttu milleti. ABD gezisi bu işin düğümü. Bileti kesildi adamın.
Reyhanlıya kaç gün sonra gidebildi.
O da ortamın daha da gerilmesinden rahatsız değil. Çünki batırdığı ekonomiyi bugünden itibaren batıran o değil. Bu yükü omuzlarından atmak için en güzel bahanesi kucağına geldi. Tek şakınlığı bu kadar erken bunların olması. Hazırlıksız yakalandı
bu 2 x 2 = 4 kadar net.
Belki bi taraftanmışım gibi gelebilir size konuşmalarım. İnanın taraf falan değilim. Nefret ediyorum bu tüm sahtekarlardan. Ben bu ülkede dinimi özlüyorum . o kadar.
Çok uzunca süredir ekonomi, siyaset, dinler, sosyal olaylar vs takip ve analiz ediyorum kendi çapımda. Ve çok faklı yönlerden olaylara yaklaşabilmeyi öğrendim.
ABD bankalar krizini 5 yıl önce tahmin etmiştim, Arap baharını 3 yıl önce. Ha ispatım da yok. Ama şahitlerim var. ABD batan kadar bu Dünyaya rahat yok bunu bilesiniz.
Dileyene iddialarımı saatlerce özelden anlatırım. burayı boşa meşgül etmek de istemiyorum.
Ama farkettiğim şeyleri aktarmadan da kendimi rahat hissetmiyorum.
Tayyip efendinin İslam coğrafyasına hakim olması için giydirildiği Padişahlık gömleğine Emperyalizmin ihtiyacı kalmadı. Çünki Müslümanım diyen ülkeleri birleştirici olan islam kelimesi bikaç ayrı parçaya bölündü. Olayın Tayip efendi ile ilgili kısmı budur.
Şimdi sıra türkiye içindeki sol kesimi bir araya getirip kenetlemek ardından karşılarına Suriyenin Nusrasını , Somalinin Şebabını, Afganistanın Kaidesini çıkarmaktır. Bu senaryoda Tayyibe yer yok.
Benim analizim budur.
Yarın siyah giyenlerle beyaz giyenler okullarında kavgaya tutuşacaklar.
Neyse NOKTA