Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Taksim Gezi Parki Protestolari

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Polisler birbirine girdi atma oglum gaz bombasi diye kavga ediyorlar

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bir Türk baharı olur mu ?

Yok bi şey olmaz ,, şimdi önecelikle haklı olan istek gerçekleşti yani AVM inşaatından vazgeçildi , onun için yarın sayıda bi düşüş yaşanır 1 hafta içerisinde geriye de bu marjinal aşırı solcu gruplar kalır ,BDP AKP ile stratejik ortak olduğu için onların elemanlarda geri çekilir , MHP zaten karışmadı . CHP ise biz istediğimiz aldık havasına bürünecek tabi geri kalan göstericileri falan kollayacak ama , sonuçta hepsi 1 hafta içinde dağılır . Ama bence yine de tarihi bir gün yaşandı Akkoyunlu rejimine karşı . Tayyipin başkanlık rüyaları da şimdilik gezi parkındaki kazıya gömüldü ...

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yok bi şey olmaz ,, şimdi önecelikle haklı olan istek gerçekleşti yani AVM inşaatından vazgeçildi , onun için yarın sayıda bi düşüş yaşanır 1 hafta içerisinde geriye de bu marjinal aşırı solcu gruplar kalır ,BDP AKP ile stratejik ortak olduğu için onların elemanlarda geri çekilir , MHP zaten karışmadı . CHP ise biz istediğimiz aldık havasına bürünecek tabi geri kalan göstericileri falan kollayacak ama , sonuçta hepsi 1 hafta içinde dağılır . Ama bence yine de tarihi bir gün yaşandı Akkoyunlu rejimine karşı . Tayyipin başkanlık rüyaları da gezi parkındaki kazıya gömüldü ...

Eğer dediğin gibi olursa bu iyi bir antreman olmuş olur.
sonuçta öğrenilen birşey olacak o zaman.

Sokağa çık yak yık istediğini alırsın.
Şartlı reflekse tüm toplum hazır hale gelmiş olur.

bu gecenin ertesinde Türkiye nasıl olur açıkcası iyimser olamıyorum yoksa bugünki yaşananlar boşa gidecek. Adamlar epey efor sarfettiler.
Ayrıca konu gezi parkı falan değil ki artık. Anteple gezi parkının ne alakası var, ya da izmirde.

İnternette gece taksime panzerler girecek diye twitler atılıyor

Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yok bi şey olmaz ,, şimdi önecelikle haklı olan istek gerçekleşti yani AVM inşaatından vazgeçildi , onun için yarın sayıda bi düşüş yaşanır 1 hafta içerisinde geriye de bu marjinal aşırı solcu gruplar kalır ,BDP AKP ile stratejik ortak olduğu için onların elemanlarda geri çekilir , MHP zaten karışmadı . CHP ise biz istediğimiz aldık havasına bürünecek tabi geri kalan göstericileri falan kollayacak ama , sonuçta hepsi 1 hafta içinde dağılır . Ama bence yine de tarihi bir gün yaşandı Akkoyunlu rejimine karşı . Tayyipin başkanlık rüyaları da şimdilik gezi parkındaki kazıya gömüldü ...

Zaman En güzel Şahittir. ALLAH cc Ömür verirse İleride neler olacak Hep birlikte göreceğiz.. Benim gözlemlediğim, Sözde Barış süreci vs.. 'ye rağmen Sokaklarda düzinelerce PKK yanlısı adamlar vardı, ve Yakıp yıkıyorlar, Dükkanların camlarına zarar veriyor, evleri taşlıyor, Durakları parçalıyorlardı. Herhalde onlarda böyle durumlarda CHP 'nin ve diğer sol partilerin gölgesine sığınıp ortaya çıkıyorlar.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aklıma bişey geldi. Çok zaman geçmedi. yakınlarda olmuştu. polislere biber gazı tatbikatı yaptırmışlardı. yüzlerine biber gazı sıkılmış ve buna alıştırılmışlardı. İlginç değilmi sizcede??

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aklıma bişey geldi. Çok zaman geçmedi. yakınlarda olmuştu. polislere biber gazı tatbikatı yaptırmışlardı. yüzlerine biber gazı sıkılmış ve buna alıştırılmışlardı. İlginç değilmi sizcede??

Polisler Fethullah'ın ve Tayyib'in askerleri... Adamlar put gibi suratlarına tükürsen Ya Rabbi Şükür diyecekler.

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
akepeliler İzmir-Basmane'ye doğru taş ve sopalarla gidiyor. Basmane'de çok yaralı var diyorlar twitterde

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ayrıca konu gezi parkı falan değil ki artık.

Onun için katılım azalacak zamanla da marjinal gruplar kalacak diyorum ya , halkın geneline hitap eden bir hareket siyasi bir grubun hareketi haline düşecek .

Sokağa çık yak yık istediğini alırsın.

Bu da tayyipin hatası aynı hatayı PKK ile anlaşmasında da yaptı barış ayağına . Şimdi de bunlarla barışır artık :D

Ayrıca çıkıpda siz istediğiniz kadar yırtının biz karar verdik olacak dersen insanları kendi kendine kışkırtmış olursun . Ama bu hataları tekrar ederse Türkiyeyi 77-80 dönemine gönderebilir kurtarılmış bölgeler bir sokakdan diğerine geçerken karşıt görüşlerin nereye gidiyorsun sorgusu anarşi ve terör ortamı falan . Bu herifin böyle bir gündemi olduğuna şahsen inanmıyorum ama bunu yönlendiren mekanizma gidişatı o yönde yönlendiriyor .

Tayyipin birde şöyle bir sorunu var :

CHP(dolaylı olarak) MHP ve BDP nin militan kadroları bulunmakta , AKP nin militan kadrosu falan yok para bulup evde rahatça çiftleştiği sürece AKP ye verilen oyları var o oylarda caddelerde huzur ve istikrar olmazsa uçar gider. Eğer ki bugünkü olaylara MHP ve BDP de aynı solcular gibi karışsaydı o zaman işler bayağı karışırdı ...

Birde şeyi merak ettim ya F. Gülen kalkıp şimdi dermi ki "siz beceremiyorsunuz asker daha demokrat" falan diye laf edermi :D ?

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

Ankara
Panzerin Vatandaşı Ezme Anı
tam seçilmiyor.

Neler olmuş ankarada böyle ya

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bu gösteri yapanların hepsini tarayacaksın dünyadan bütün pislikler temizlenmiş olacak,kafirlerin asıl dertleri tayyip 19 mayıs törenlerine katılmamak için amerikaya kaçtı kamal'ın törenine katılmamak için,birde t.c anayasasını yapanlara iki tane ayyaş dedi bütün dertleri bu,koministlerin yaptığını müslüman cemaatler vakıflar yapsa dünya ayağa kalkmıştı..şu görüntülerden anlayın artık türkiyede ne kadar kafir olduğunu

Bide alkol ile ilgili aldığı kararlar var. O da önemli.

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Eğer Türkiye'de bir ayaklanma olursa, Hiç şüphesiz, Bu Tunus'tan , Mısır'dan Libya'dan Kanlı olur. Bunları Mumla aratır. Orta'da taş üstünde taş, Kelle üstünde baş kalmaz, bunu Herkes söylüyor. Artık Tayyib 'te Amerika'ya Fethullah'ın yanına kaçar.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Onun için katılım azalacak zamanla da marjinal gruplar kalacak diyorum ya , halkın geneline hitap eden bir hareket siyasi bir grubun hareketi haline düşecek .

Halkın geneli hayat pahalılığı ve AKP hükümdarlığından bitap düşmüş patlamaya hazır bomda haline geldi zaten.

Birde şeyi merak ettim ya F. Gülen kalkıp şimdi dermi ki siz beceremiyorsunuz asker daha demokrat falan diye laf edermi :D ?

:D

Belki de eylem yapmadan önce hükümetten bi izin alsaydınız da diyebilir :D

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Şimdi farkındayız ahi burada tayyipin avukatlığını yapmak istemiyorum tayyipi sevmiyorum ama 2000 yılında ben aç kaldığımı biliyorum.Yemeye ekmek bulamazdık.Allaha şükür şimdi durumumuz iyi.Gene de bu tayyipin kafir olduğu gerçeğini değiştirmez.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
BEN defalarca forumda da yazdım.Tayyip efendi kendisine biçilen görevi tamamladı. Aslında o bir dönem önce gidecek gibi oldu ama ilave tavizler vererek 1 dönem daha ömrünü uzattı. Bu restleşme kesinlikle ve kesinlikle son ABD gezisinde olmuştur.

Bir ihtimal daha var. Türkiye kendi iç gündemine boğulacak şimdi.

Bu bana gözümüz Suriyede olsun dedirtiyor. Bakarsınız meclis bir gecede ABD ve Natonun Suriyeye müdahalesine izin verir.
Ne de olsa biz gezi parkında eylem yapıyor olacağız millet olarak.

Bu da kapitalizmin bir taktiğidir. Ve acımasız bir şekilde bu taktik Tayyip efendinin bilgisi dahilinde de yapılıyor olabilir. (bu ihtimal zayıf çünki TV de demeç veren AKP lilerin suratlarında dehşete düştükleri çok net belli oluyor)
Veya onu köşeye sıkıştırarak istediklerini almaya çalışıyorlar. Ben Bu ihtimali önemsiyorum.

Ama bu olaylar dikkatleri Türkiye içine çekmeye yarayacaktır.

Mujahida Çevrimdışı

Mujahida

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Şimdi farkındayız ahi burada tayyipin avukatlığını yapmak istemiyorum tayyipi sevmiyorum ama 2000 yılında ben aç kaldığımı biliyorum.Yemeye ekmek bulamazdık.Allaha şükür şimdi durumumuz iyi.Gene de bu tayyipin kafir olduğu gerçeğini değiştirmez.

bu dediklerinde Doğru olabilirsin.

Ben ise olaya şöyle bakıyorum.

Bir ev düşün çoluk çocuk hepsi çalışıyor. Kazandıklarını babalarına veriyorlar . O da harcamayı idare ediyor. Tarlalarında bişeyler ekiyorlar, hayvanları var besliyorlar etini sütünü satarak eve katkıda da bulunuyorlar. Tayip efendi gelmeden önce bu baba eve para lazım olunca gidip borç para buluyordu. müsrif de davranmıyordu. Yaşayıp gidiyorlardı.

Tayip efendi geldikten sonra evin babası dedi ki. siz çalışın siz harcayın. Ben de evin genel ihtiyaçlarını gidereyim.Ben sizin için borç morç bulmam.
Eskiden bakımsız evleri boyandı, kapı pencereler yenilendi , koltuk moltuk bisürü masraf. bi de geçmişten gelen borçlar var. Baba naapsın. sattı tarlayı, sattı ineği koyunu. Borçlar da ödendi. Ev için harcamalar da karşılandı.
Çocuklara kazandıkları yetmedi gittiler borç buldular bankalardan, kredi kartları falan. Baba eski borçlarını ödedi ama eve gelir getiren tarlası , hayvanları yok artık.
bu arada baba çocuklarının borçlarına da kefil oldu.

Bugün baba diyorki. Çocuklar durumu düzelttik. Benim borcum kalmadı.Evi boyattık. koltuklar yenilendi. iyiki böyle yapmışız.

Çocuklar ne diyor peki???
Hepsi kredi derdine düşmüş. Kredi kartından istedikleri herşeyi alıyorlar . ama harcadıkları 5 ise kazandıkları 3. Baba herşeyi satmış bi ev kalmış ellerinde O da çocuklarının kredileri için ipotek altında zaten.
Eskiden 3 harcıyorlardı, 3 kazanıyorlardı, 3 de tarladan hayvanlardan geliyordu. Mutluydular.
Bugün 5 harcıyorlar,3 kazanıyorlar, tarladan , hayvanlardan gelen bişey yok. her geçen gün borçları artıyor

Aile=Türkiye
Baba =Tayyip
Babanın eski borçlandığı kişi=IMF
Çocuklar=sen, ben,biz
Satılanlar=Türkiye
Satılanlar= Üreten tesisler
Boyanan ev= yapılan parklar bahçeler, duble yollar
Alınan koltuk vs = Marka emperyalizmi ile dışarıdan alınan her türlü tüketim malzemesi.Memleketin ücra köşelerinde bile yabancı marka istilası var.

Üretim bitirilmiş,
Tükettiğimiz herşey dışa bağımlı hale getirilmiş,
Dinden uzaklaştırılmış,
Müslümanım diyen bir adam İsraille kolkola girmiş.
Nasıl seveyim bu adamı ben

Etme eyleme Ahki

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Gostericilerin cogu ne icin sokaga indigini bile bilmiyor.cogunluk dagilmis durumda

Üst Ana Sayfa Alt