Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Taksim Gezi Parki Protestolari

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yarın bi gün Obama çıkıp Tayyip kimyasal kullanırsa müdahale ederiz falan demesin :) bunlar böle her yere her buldukları gazı püskürtüyorlar !!!

Ahki sen çözdün olayı:D

Sabah o da vardı ABD müdahale ederim dedi diye twitler geçiyordu

Sabahtan beri takip ediyorum

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Polis basbakanlik binasinin onunden cikamiyor.her yerde barikat ve engel var
Herkes maske almis gaz bombasi ve biber gazi ise yatamiyor.binanin catisindan asagiya inemiyorum
Adamlar surekli polis ve tayyibin anasina sovuyor baska birsey yok agizlarinda
Surekli gaz bombasinatiyorlar cha mujabiride mahsur kaldi burda

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Adamlar gozune kestiklerini dovuyorlar.asagidan bu kim bizden mi diyorlar.allahtan yanimda ki adam bizden bizden dedi

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
ihh yardım vakfı 10 binlerce kişiyle yürüyormuş mavi marmara için

Akitteki çağrı bunun içinmiş AKP için değil , Ankara da da polis çekildi ve ortalık yatıştı , şu anda İzmirde olaylar var . Bir de beşiktaşda devam ediyor hamas da ordaymış aman dikkat hava karardı .!!!

Polisin gücü bunlara yetmez asker gerekli ya çekilecekler ve olaylar dinecek ya da askeriyeyi çağırıp sıkıyönetim ilan edecekler , zaten başbakanlığı da asker korumakta .

Neyse yasakların kalkmasını derin devlet istemiyo diye "geçmiş zaman söylemleri" kullananlara bu asker korumasını hatırlatırım ben zamanı gelince ...

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Cok ilginç. Laptoptan twitter duzgun calisiyordu. Disari ciktim cepten twitter 2 saat oncesinin mesajlarini veriyor . Halbuki bulundugum sehirde gosteri falan da yok. Sehrin gobegindeyim :))

Mujahida Çevrimdışı

Mujahida

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
AK Parti İl Başkanlığı işgal edildi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanlığı bir grup eylemci tarafından işgal edildi. Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara destek vermek amacıyla I. Murat Mahallesi'ndeki Zübeyde Hanım Parkı'nda toplanan sol görüşlü eylemciler, Talatpaşa Bulvarı üzerinden Saraçlar Caddesi'ne geçti.

Devami burada:

AK Parti İl Başkanlığı işgal edildi - GÜNCEL Haberleri

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Cemaatin bankası yakılıyor şu anda , inşaAllah binadakilere bi şey olmaz !!!

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
teknolojide 1 adım ileri gidildi. Artık video seyretmiyoruz. canlı yayında yağmalama izliyoruz. Fesuphanallah

Mujahida Çevrimdışı

Mujahida

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Geriye yağmalanan dükkanlar kaldıTaksim Gezi Parkı olaylarını protesto eden gruplar gece boyu eylem yaptı. İstiklâl Caddesi'nde de gösterilerini sürdüren gruplar, çevredeki işyerlerine de saldırdı.İş yerlerinin camlarını kıran saldırganlar bazı işyerlerini ise yağmaladı. Bankalara ait bankomatlarda da maddi hasar meydana geldiği görüldü. Büyük miktarda maddi hasarın meydana geldiği gösterilerde esnaf kepenklerini kapatarak işyerlerinde nöbet tuttu.

Galeri icin: Geriye yağmalanan dükkanlar kaldı Foto Galerisi - 1 - Haber7 - Haber - Haberler - Son Dakika Haberleri

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Yazık çok yazık.Ama ben bunlara değil kendime kızıyorum.Bunların hepsi bizim suçumuz koyun gibi bakakalıyoruz her şeye.Peygamberimize bile küfür ediyorlar biz de gık yok.Bugünden itibaren bir şeyleri değiştirmek için elimden geleni yapacağım.Bugün dank etti kafam.

Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşler Şuan yayın sansürü var, Yerel kanallar haricinde gösteren yok ama ADANA yanıyor.. İnsanlar Ellerine PKK bayrakları almış Apocular heryerde diye slogan atıyor, yakıp yıkıyorlarlar... İşin İlginç yanı aynı safta Türk bayraklılarda Hükümet istifa diye bağırıyor.. Burda tam bir kargaşa var.

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Cemaatin bankasına bi şey olmaz nasıl olsa sigortalıdır , zararı kalyon inşaat bile karşılayabilir yani , ama bu canlı yayınlayan eleman acaba vaziyeti çaktırmayan sivil polis mi ki canlı yayın ayağına oradaki herkesi ispiklemiş oldu :D

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Kardeşler Şuan yayın sansürü var, Yerel kanallar haricinde gösteren yok ama ADANA yanıyor.. İnsanlar Ellerine PKK bayrakları almış Apocular heryerde diye slogan atıyor, yakıp yıkıyorlarlar... İşin İlginç yanı aynı safta Türk bayraklılarda Hükümet istifa diye bağırıyor.. Burda tam bir kargaşa var.
Bu kesinlikle bir proje

Üst Ana Sayfa Alt