Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Takva Haber Işid'in Resmi Internet Sitesi Oluyormuş ! 12.11.2014

TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu Siteden Alıntı Yapmam Fakat Bu Haberi Yapmam Lazım...

Işidin Resmi bir sitesinin olması gerekliydi. Zira bir çok ithama karşı Işid ne diyor bunu öğrenemiyorduk. Fakat Resmi Sitelerini Takva dan yana kullanmaları Işid'e daha çok zarar verebilir. Gerçi Halepde Açılan bir ofis ile Işid Takvaya müdahele edebilir ve daha fazla Nusra-Işid kışkırtma haberleri yapılmaya bilir. Zira Işid de bulunan kimselerin Takva bizden daha fazla Işidci dediklerini duyduk.

Her neyse Allah Müslümanlar için Hayırlısını Versin Amin...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İslam Devleti'nin Bilim Teknoloji Medya bakanlığı bünyesinde Takva Haber'e özel bir ofis açılıyor.

İslam Devleti'nin Türkiye'deki "ilk ve tek resmi sitesi" olarak atanan Takva Haber.com'a Halep'te özel bir çalışma ofisi açılacak.

Menbic ilçesinde açılacak olan ofisle ilgili tüm işlemler tamamlanma aşamasına geldi. Ebu Hamza el Azeri'nin temsilci ve editör olarak görev yapacağı ofis, Türkiye'de ve dünyada İslam Devleti'nin bir haber kuruluşuna açtığı tek makam olma özelliğini taşıyor.

En sıcak noktalardan yayınlar yapacak olacak sitemiz, hiçkimsenin girmediği yerlere girecek ve hiçbir haber kuruluşunun yapamadıklarını yapacak.

5 editör ve 2 tercümanıyla; yayınladığı haberlerde mutlaka bir fotoğraf, video, link veya haber kaynağı gösterme hassasiyetini sürdürmesi ile müslümanların takdirini kazanan takvahaber.com İslam düşmanlarının yüreğinde vicdan azabı olmaya devam edecek.

Kısa süre sonra memur sayısının arttıralacağı Takva Haber ofisi, İslam Devleti'nin el Furkan, el Hayat, el Ecnad ve el İtisam gibi dünyaca ünlü yayın kollarıyla aynı çatı altında hareket edecek.
Not 1: Sitemize editör olmak isteyen, tercümanlık yapmak isteyen veya haber bildirmek isteyenlerin [email protected] adresinden tarafımıza ulaşması önemle rica olunur. (Bu bir eleman ilanı değildir)

Not 2: Tv kanallarından, gazetelerden ve yabancı ajanslardan ricamız bizlere bir daha mail atmamalarıdır. Kesinlikle kimseye röportaj vermeyeceğiz. İslam Devleti adına sözcülük yapma yetkisi bir tek Şeyh Ebu Muhammed el Adnani'ye aittir.

Not 3: Takvahaber.net'i izinsizce kendi kafasına göre kapatan, en başta müslümanlara siteyi vereceğini söyleyip sonra vermekten vazgeçen, sadece görevini yapmaya çalışan editörlerimizi hırsızlıkla suçlayan, İslam Devleti mahkemesine çağrıldığı halde gelmeyen ve İslam dışı reklamlar yayınlayarak müslümanların tepkisini çekip rant elde eden takvahaber.net ile bizim ve İslam Devleti'nin hiçbir alakasının kalmadığını ve yayınlarımıza 3 haftadır açtığımız takvahaber.com üzerinden devam ettiğimizi bir kez daha duyurmakta fayda görüyoruz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Bu Siteden Alıntı Yapmam Fakat Bu Haberi Yapmam Lazım...
Gerçi Halepde Açılan bir ofis ile Işid Takvaya müdahele edebilir ve daha fazla Nusra-Işid kışkırtma haberleri yapılmaya bilir. Zira Işid de bulunan kimselerin Takva bizden daha fazla Işidci dediklerini duyduk.
:eek:
 
TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

Kardeş İster sev ister nefret et. Bizim elimizde İslam Devleti (Işid) gerçeği var. Ve bu yapılanmanın kontrol ettiği 7 milyon insan var. Ve sen bu oluşuma ait hiçbir resmi açıklama göremiyorsun. Ne bir internet sitesi ne twitter ne bilmem ne...

Bu sebepten dolayı Işidin Resmi bir sitesinin olmasını İSTERİM.
BBC den duyacağıma Reutersdan duyacağıma kendilerinden duyayım.
Ha Takva eğer resmi sitesi olacam diyorsa bunun haber değeri vardır, alıntı yapmamama rağmen bu haberi alıntı yaparım bunda şaşılacak bir şey yok.

Ha ama dersen ki neden Alıntı yapmıyorsun:
1. İslam-tr nin Takvaya ve Işid e olan tepkisi
2. Elbette ki fazlaca KİN ve NEFRET tohumu saçacak haber yapması
3. Ve arada ciddi mana da YALAN HABER yapması gibi (ör: bahoz erdalın öldürüldü haberi gibi)
...
 
İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Ahki söyleyeceklerine hiçbir itirazım yok. Bunun gibi resmi haber veya yayın organlarını kendilerinin de düşünmüş olması lazım. Bende kafirlerden haber almak istemiyorum, kimse istemez çünkü çoğu çarptırılmış ve yalan.

Tepkim ne sana ne de habere. Alıntıladığım yerdeki "İşid de bulunanların 'Takva' bizden daha işidçi dediklerini duyduk." Kısmı şaşırttı, ilginç bir durum bana göre. O ifade buydu yani, bir şeyler yazmalıydım altına yanlış anlaşılma oldu ise hata bendendir, hakkını helal et.

İşid konusunda da şunu söyleyim, onları ne seviyorum ne de nefret edebiliyorum. Herkesin kabullenemediğini gibi bende kabul edemiyorum yaptı bazı şeyleri. Bilebildiğim kadarıyla bir kanıya sahibim haddimi aşmaktan ve bilmediğim şeyler hakkında konuşmaktan Allah'a sığınırım. Allah bütün mücahidlere selamet versin, birbirleriyle ilişkilerinde aşırıya gitmeseler şuan durum çok daha farklıydı belki de. Kendileri zarar görüyor hemde biz ümmet olarak üzülüyoruz.
 
TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
...Alıntıladığım yerdeki "İşid de bulunanların 'Takva' bizden daha işidçi dediklerini duyduk." ...

Evet aynen böyle.

Işidin Birleişk Devleti ilan ettikten sonra Nusra biat etmemişti ancak aralırında herhangi bir SAVAŞ durumu oluşmamıştı.
Bu durumda dahi Takva basbas Culani şebekesi, işte Sahveci Nusra vs. vs. haberleri yaparak Savaş çığırtkanlığı yapıyordu. O dönemlerde Işidi araştırmaya giden bir abimizin bir çok sorusu ile beraber Takva Haberi de sorması üzerine oradakiler "Takvaya kalsa biz iki günde Nusra ile birbirimizi boğazlıyacağız, o bizden daha fazla Işid cilik yapıyor" demişler...

Tabi daha sonra çok su aktı, çok daha karmaşık bir hal aldı. O haklı o haksız o tekfirci o sahve o mürcie o harici o baği o bilmem ne....

Allah Müslümanlara yardım etsin... Halimiz çok zor...
 
L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
takva haberde 2 yıl yazarlık yapmıştım..
 
ruveyda Çevrimdışı

ruveyda

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Takva haber com la takva forumun alakası varmı bilmiyorum..birbirleriyle bağlantılı olabilirde olmayabilirde Takva com diye bir siteye üye olmuştum tartışmalarda birbirlerine kafir gelirsek kafanızı keseceğiz gibi tabirler kullanıyorlardı ondan pek girmek istemiyordum....niyetimiz islam beldelerinden haberimiz olsun. akidevi eksiklerimizi tamamlayabilmek içindi....burda da bu söylemde kişiler bu siteye de girip bu tarz şeyler yazdılar
Allah İSLAM4EVER kardesimden den razı olsun bu tür kişileri tekfir yoktur diye uzaklaştırdı ...Allah onu iki cihanda umduğuna nail eylesin..en yüksek derecede cennetlere nasip etsin inşallah .....Allahümme aminn
 
Son düzenleme:
ruveyda Çevrimdışı

ruveyda

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Benim için islam devleti modeli medine islam devletidir. Bu devletin içinde müslümanlar yahudiler (diğer dinlere mensub kişiler olabilir hakkında bilgim yok)ve münafık lar var idi hatta peygamberimiz bunlar hakkında bilgilendirilmiştir...peygamberimiz diğer guruplar islam devleti ve müslümanlar a karşı bir entrika çevirmeye kalktıklari zaman mücadele etmıştır. sizde biliyorsunuz ...bunun dışında huzurlu bir ortamda yaşamışlardır.Haklarına riayet etmiştir.Haşa Peygamber sav zorba biri olsaydı islamla kalpleri feth etmeyip bir güç kullansaydı münafıkların sayısı artardı....şimdi ise işid gerçeği var üzerinde bir sürü şüpheli durumlar var ... orda münafıkların sayısı da parmakla sayılacak kadar değil o 7000 yarısı kadar münafık var olabilir .bu da islam düşmanı batılı güçlere iyi bir ortam hazırlıyor.. çünkü hedefleri müslümanı müslüman la kırdırmak..bundan dolayıdırki iyi bir analiz yapalim inşallah
 
L Çevrimdışı

LoRy

İslamicState - Genç Mucit - Şair yazar
İslam-TR Üyesi
sadece ışid videolarının yayınlandığı bir site vardı... Bilen hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt