Evet gerçekten araştırmacı ve bilgi birisin. Doğruya doğru..
@Abdulmuizz Fida benim öyle bir yorumum yok.

Nereden öyle bir izlenime kapıldın gerçekten anlamadım. Benim taliban aleyhine bir yorumum yoktur. Hamas konusunda da yazdığım gibi benim için önemli olan MÜSLÜMAN lardır.
Ben Amerika’ya karşı savaşan herkesi destekliyorum. Taliban konusunda fazla bilgim yok. Abi bu yolda kimse tekfir edilmez zaten. Benim için öyle bir söz konusu değildir. Benim talibana kafir filan nereden çıkardınız anlamıyorum? Ben kimse için öyle bir kelime kullanmadım. Hele de namaz kılan, oruç tutan bir insan için denilecek bir şey değildir. Maneviyat yolunda bir insan kendine odaklanmalı her zaman diğer insanları kendinden büyük bilmelidir. İslam edebi bunu gerektirir.
Bahsettiğin videoda bu arada zaten tekliflerini kabul etmemiş ki, ya herkesin sevabı günahı kendinedir. Yani Afganistan’da tarikat dersi ver demişler o da kabul etmemiş galiba sen bunu diyorsun. Sonuçta kabul etmediğini söylüyor . Fetöcüler olsa ama hemen atlarlardı. Çünkü onlar Amerikanın kuklasıdır.
Az önce attığın okulu ben devlet okulu sandım cidden araştırdım baktım ki Cübbeli zamanında külliye yaptırmış filan devlet el koymuş. Burada asıl suçlu olan 28 Şubatçılar değil mi? Sonuçta bir insanın malına zorla el koymuşlar.
Bu arada cidden de şaşırdım o kadar büyük bir binayı demek Cübbeli yaptırmış.Hiç bilmediğim konular cidden ben hocayı Youtube’dan takip ederim o kadar bir de bizim hocamız var Arapça ve tecvit o çok tavsiye eder ehli sünnet diye. Yani külliye yaptırmak neden kötü olsun ki ama becerememiş işte devlet el koymuş. Bence bu üzücü bir olay sadece..
Abi tuvalet taşı dediğin konu zaten menkıbe hadis değil ayet değil. Yani orada anlatmak istediği o değil ki orada sakal bırakmanın önemini anlatmak istemiş. Bazen görünenden ziyade görünenin arkasındaki anlama bakmak gerekir. Ama haklısın çok yanlış bir konuşma çünkü ilmi olmayan insanlar bu konuşmayı kullanarak İslam’ı farklı gösteriyorlar. Kemalistler solcular filan.. Hocası Mahmut Efendi, o da Şah-ı Nakşibendi yolu üzerine olan birisidir.
Ben müslüman görüyorum. Amerika ile savaştıkları içinde takdir ediyorum. Kim olursa olsun. Amerika bence İslam dünyasının en büyük düşmanıdır.
Cübbelinin Atatürk konusunda , Fatih altaylı ve Ahöet hakan programları zaten tamamem yanlış, Doğu Perinçeği övmesi filan o yüzden demiştim ya burada önceki konuşmaları iyi sonraki konuşmalarında baya bozukluklar var diye hatırlarsan. Şöhret ve popüler olacağım derken biraz çizgiyi bozdu. Ama orada asıl fikri de eski gikirleri yani, zaten o bakan onu bildiği için yani kimse Cübbeli dedi diye gidip Kemalist olmaz. Biraz siyaseten sçylüyor onları ama yanlış konuşmalar. Bak net diyorum tamamen batıl. Ama insanları da değerlendirirken kar-zarar dengesine bakmalıyız. Kimse kusursuz değil ki.. Kadir Mısıroğlu mesela Atatürkü övmesini yerden yere vurmuştu çünkü orada batıl konuştu.
Tarikat ve tasavvuf böyledir ama sonuçta hocada o çizgiden geliyor. Sen mesela şirk işlediğini söylüyorsun. Şirk en büyük günah. Yanlışları çoktur belki dediğinde doğrusur ama yapmayın cübbeliyi Kemalistlerle, solcularla, FETÖ’cü sapıklarla aynı çizgide değerlendiremeyiz ki.. Her şeyi desek bile, nihayey bu toprakşarın bir
insanı değil mi? Bir de hoca ile çok fazla uğraşıyorlar TELE 1, Halk Tv Oda Tv CHP, İsmail Saymaz, Mealciler, Adnan Oktarcılar, Fetöcüler, Şia, IŞİDçiler, Aleviler, Haydar Baş güruhu, şimdi bir de İsmailağacılar çıktı.. Yani cephe çok geniş.
Sen tabii ilminle yanlışlarını varsa hatta şirklerini ortaya dök. Ben buna sadece saygı duyarım. Allah hepimizi hakka istikamet eylesin inşallah.. Yazdıklarını zaten ben okuyorum. Ama ben tutup Cübbeliyi, bir FETÖ veya ezanı Türkçeleştiren insanlarla aynı göremem. Bu adil olmaz. Maslahat ve ehveni şer diye bir konu var İslam’da belki duymuşsundur abi.. Mecellenin de kanunudur. Nihayetinde cübbeli medrese usulü yetişmiş bir insandır. hocası Mahmut Efendidir, o da Şahı Nakşibend yoku üzerine giden birisidir. Şahı Nakşibendi’yi de belki duymuşsundur 2. Bin yılın müceddidi olarak bilinen İmam Rabbani övmüştür.
Neden art niyetli olduğumu düşünüyorsunuz ki bu yorumunuza gerçekten üzüldüm.
Eğer istemiyorsanız bir daha girip sizleri rahatsız etmem. Ben sevildiğimi düşündüğüm içim forumda takılıyordum açıkçası, eğer kötü niyetli bir insan olduğumu düşünüyorsanız sizi istemeden de olsa yanlış anlaşıldıysam gerçekten kusuruma bakmayın.. Ben sadece forumda kendimce yorumlar yapıyorum bildiğim kadarıyla..