İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm canlar tuncer çiftçi gerçekten mehdimi gerçekten duaları hemen kabul oluyormu herkese dua ediyormu mü.min kafir ayırmıyormu biz kendisine nasıl ulaşırız
abdulhak kardeşime tuncer çiftçi kimdir akidesi itikadı nedir bu konuda bilgisi olan kardeşlerimizi bu konu hakkında paylaşıma davet ediyorum bursa özlem radyoda kendisi yayın yapıyormuş ben dinleyemedim bilen kardeşlerden bilgi talebim Allah razı olsun
CAİZ VE ŞİRK OLAN TEVESSUL, İSTİĞASE VE ŞEFAAT TEVESSUL Tevessul : Vesile , sözlük anlamıyla , kendisiyle başkasına yaklaşılan, yol, vâsıta, sebeb, bahâne, fırsat, Taleb edilene yakın olmak ve ona arzuyla varmak anlamına da gelir Diğer bir anlamı da sultanın katındaki mevki , yakınlık...